Κι άλλη επίκαιρη ερώτηση Βενιζέλου στον Τσίπρα

Τον καλεί να ενημερώσει για την διαπραγμάτευση με τους δανειστές

Κι άλλη επίκαιρη ερώτηση Βενιζέλου στον Τσίπρα
Κι άλλη επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό κατέθεσε στη Βουλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σχετικά με τις διαπραγματεύσεις και τις επιστολές του Αλέξη Τσίπρα προς τους επικεφαλής των θεσμών.

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρεται σε «παλινωδία μεταξύ ρήξης και έντιμου συμβιβασμού» και υποστηρίζει ότι πρωτίστως η κυβέρνηση διαπραγματεύεται στο εσωκομματικό της πεδίο.

Ασκεί κριτική στον κ. Τσίπρα τον οποία κατηγορεί για «εκδήλωση πρωτοφανούς αλαζονείας» με αφορμή το ότι δεν απάντησε σε αντίστοιχες ερωτήσεις του και κατ’ επέκταση δεν ενημέρωσε τη Βουλή για την πορεία της χώρας.

«Δυστυχώς στο Eurogroup της 11ης Μαΐου έγινε απλώς αναπαραγωγή και παράταση της αβεβαιότητας κάτω από την οποία πορεύεται η χώρα μετά τις εκλογές, με εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις σε όλα τα οικονομικά της μεγέθη και στη διαπραγματευτική της θέση» αναφέρει ο κ. Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικαλείται και «δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για την εναγώνια επιστολή σας προς τους επικεφαλής των τριών θεσμών και την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Οικονομικών των Η.Π.Α. και τα όσα ελέχθησαν στη τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δ.Ν.Τ., γεγονότα τα οποία εντείνουν την αίσθηση ότι η κυβέρνηση δεν έχει καθαρή γραμμή και παραπαίει. Η εικόνα της κυβέρνησης όπως προκύπτει μέσα από καθημερινή ανέμελη πολυφωνία των μελών της είναι ακόμη χειρότερη».

Ο κ. Βενιζέλος καλεί τέλος τον να πρωθυπουργό «να ενημερώσει τη Βουλή, καθαρά, υπεύθυνα και συγκεκριμένα για το πού πορεύεται η χώρα». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top