Το ΒΙΝΤΕΟ για τις αποζημιώσεις που παίζει στο μετρό θα κάνει… περιοδεία και στην Γερμανία!

"Ούτε ένα ευρώ δεν ξοδεύτηκε γι'αυτό" είπε ο Κ.Ήσυχος

Το ΒΙΝΤΕΟ για τις αποζημιώσεις που παίζει στο μετρό θα κάνει… περιοδεία και στην Γερμανία!

​«Το ΒΙΝΤΕΟ που αναφέρει το Spiegel παίχτηκε σε εκδήλωση που έγινε στις 27 Απριλίου στην Λέσχη Αξιωματικών, είναι διάρκειας 11 λεπτών και αφορά την ημέρα μνήμης εισβολής των ναζιστικών στρατευμάτων στην Αθήνα. Δεν είναι το ίδιο με αυτό που παίζεται στο μετρό» εξήγησε ο κ.Κ.Ήσυχος στην εκπομπή του Star, "Live U", μετά τις αντιδράσεις.

«Γιατί το ΠΟΤΑΜΙ με τόση προχειρότητα και καθ’ όλου καλή πληροφόρηση κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή και μάλιστα επικαλούμενο ξένο περιοδικό, το οποίο τελικά καταρρίπτεται; Μένω έκπληκτος από αυτό!» συνέχισε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Κώστας Ήσυχος.

Σύμφωνα με τον κ.Ήσυχο το ΒΙΝΤΕΟ που παίζεται στο μετρό, «Είναι ένα ΒΙΝΤΕΟ 40 δευτερολέπτων που καταγράφει τα στοιχεία που αφορούν τις γερμανικές αποζημιώσεις και αφορά τον αριθμό των αστέγων, των δολοφονημένων κ.α, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που παίχτηκε στην Λέσχη Αξιωματικών. Στο τέλος κλείνει δηλώνοντας πως ο ελληνικός λαός και ο γερμανικός λαός μαζί θα προχωρήσουν ενάντια στον φασισμό».

Όπως είπε ο κ.Ήσυχος, το συγκεκριμένο ΒΙΝΤΕΟ θα παίξει ακόμη για μία εβδομάδα, «για να πληροφορείται το επιβατικό κοινό και ιδιαίτερα οι νέοι, γιατί ο φασισμός υπάρχει ακόμη και σήμερα στην κοινωνία μας».

«Η καμπάνια θα συνεχιστεί και σε άλλες πόλεις και σε... γερμανικά πανεπιστήμια» τόνισε, υποστηρίζοντας ότι ένα «μεγάλο κομμάτι της νεολαίας στην Ελλάδα έχει τεράστια ιστορικά ελλείμματα».

Όπως ο ίδιος εξήγησε, «το κονδύλι είναι δικό μας των ενόπλων δυνάμεων, αφιλοκερδώς προσφέρεται από το υπουργείο Μεταφορών και την διεύθυνση του μετρό. Ούτε ένα ευρώ δεν ξοδεύτηκε».

«Τέτοιες καμπάνιες τις έχουμε ανάγκη και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, γιατί έτσι θα βρούμε μαζί με τον γερμανικό λαό, δρόμους που θα κλείσουν τις πληγές του παρελθόντος» τόνισε.

ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top