Δραγασάκης: «Γνώριζα για την ύπαρξη του non paper πριν συναντηθώ με τον Ντράγκι»

Οργισμένη απάντηση του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης

Δραγασάκης: «Γνώριζα για την ύπαρξη του non paper πριν συναντηθώ με τον Ντράγκι»

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκη, σε σημερινά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι δεν γνώριζε τίποτα για το σκληρό non – paper που έβγαλε το Μαξίμου χθες το απόγευμα, λίγο πριν από τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Μ. Ντράγκι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά ο κ. Δραγασάκης δεν είχε γνώση για το έγγραφο αυτό, κάτι που γνώριζε ο Μ. Ντράγκι, με αποτέλεσμα να έρθει σε πολύ δύσκολη θέση στη συνάντησή τους.

«Μυθοπλαστικής υφής δημοσιεύματα που αφορούν στη χθεσινή επίσκεψη της ελληνικής αντιπροσωπείας στην έδρα της ΕΚΤ δεν αντέχουν καν σε σχολιασμό, πόσο μάλλον σε διάψευση. Όσοι σπεύδουν να προκαλέσουν αντιπερισπασμούς, «ανακαλύπτοντας» δήθεν ρήγματα στο κυβερνητικό μέτωπο, απλά ματαιοπονούν. Για όσους ενδιαφέρονται για την πραγματικότητα, ας ανατρέξουν σε όσα ευκρινώς δηλώθηκαν εχθές. Η δημιουργική συνεργασία όλων των εμπλεκομένων μερών είναι η μόνη ρεαλιστική προσέγγιση για την εποικοδομητική ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και την επίτευξη αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας», αναφέρει η ανακοίνωση της Αντιπροεδρίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορ��ες, ο κ. Δραγασάκης πριν μπει στο αεροπλάνο για την Φρανκφούρτη συμμετείχε σε σύσκεψη, όπου και αποφασίστηκε το περιεχόμενο του non – paper. ​

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top