Π. Κουρουμπλής: «Η πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δεν αφορά τα αποθεματικά των νοσοκομείων»

«Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να διαβάζει καλύτερα»

Π. Κουρουμπλής: «Η πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δεν αφορά τα αποθεματικά των νοσοκομείων»

​Απάντηση στη Νέα Δημοκρατία, έδωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Π. Κουρουμπλής, μετά από τις χθεσινές αποκαλύψεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι και τα αποθεματικά των νοσοκομείων περιλαμβάνονται στην ΠΝΠ και την απαίτησή του να παραιτηθεί.

Ο υπουργός Υγείας μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής Live U του Star υποστήριξε ότι δεν υπάρχει έγγραφο, στο οποίο να αναγράφεται ρητή εντολή του για να κατατεθούν τα αποθεματικά των νοσοκομείων στον ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος, και ξεκαθάρισε ότι ήταν ένα διαβιβαστικό έγγραφο διοικητικού παράγοντα, με το οποίο κοινοποιούσε την ΠΝΠ.

«Υπάρχει εξαίρεση για τους φορείς εκείνους τα αποθεματικά των οποίων είναι απαραίτητα για τις επόμενες 15 ημέρες», είπε ο κ. Κουρουμπλής, καλώντας τη ΝΔ να διαβάζει καλύτερα και πρόσθεσε:

«Να μας πούνε τι προϋπολογισμούς ψηφίζανε για να τους διαχειριστούμε εμείς σήμερα. Προκειμένου να παρουσιάζουν ψεύτικα πλεονάσματα, έπρεπε να δώσουν στον ΕΟΠΥΥ 1 δισ. ευρώ και έδωσαν 560 εκατ. ευρώ. Αυτοί είναι εκείνοι που κλαυθμ��ρίζουν για την υγεία, η ΝΔ είναι υπόλογη για την υγεία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top