Στην Αθήνα για σειρά επαφών ο Γ. Κατάινεν

Το επενδυτικό σχέδιο της ΕΕ στο επίκεντρο των συζητήσεων

Στην Αθήνα για σειρά επαφών ο Γ. Κατάινεν

​Στην Αθήνα βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιoς για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και την Ανταγωνιστικότητα, Γ. Κατάινεν.

Ο κ. Κατάινεν θα έχει σειρά επαφών με Έλληνες αξιωματούχους και στο επίκεντρο των συζητήσεων θα είναι το νέο επενδυτικό σχέδιο της ΕΕ.

«Η παρουσία του αντιπροέδρου Κατάινεν στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά σημαντική και ενδεικτική της στήριξης της ΕΕ προς τη χώρα μας. Η ΕΕ, όχι μόνο στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας, αλλά και επιθυμεί να συμβάλει αποφασιστικά στο χτίσιμο ενός καλύτερου και βιώσιμου μέλλοντος για τη χώρα. Σε αυτή την προσπάθεια, ο τομέας των επενδύσεων αποτελεί θεμελιώδη μοχλό ανάκαμψης και, γι’ αυτό το λόγο, θα αποτελέσει ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό», δήλωσε ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Επιτροπής στην Ελλάδα, Π. Καρβούνης.

Ο κ. Κατάινεν, μαζί με τον Έλληνα Επίτροπο Μετανάστευσης, Δ. Αβραμόπουλο, θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ θα έχει συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομίας, Γ. Σταθάκη, τον αναπληρωτή υπουργό Έρευνας, Κ. Φωτάκη και τον πρόεδρο της ΝΔ, Α. Σαμαρά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top