Νέες απειλές Καμμένου: Αν η Ελλάδα καταρρεύσει, τζιχαντιστές θα πλημμυρίσουν την Ευρώπη

Συνέντευξη στην βρετανική εφημερίδα "The Times"

Νέες απειλές Καμμένου: Αν η Ελλάδα καταρρεύσει, τζιχαντιστές θα πλημμυρίσουν την Ευρώπη

​Νέες απειλές για μαζική είσοδο παράτυπων μεταναστών και τζιχαντιστών στην Ευρώπη, στην περίπτωση που καταρρεύσει η Ελλάδα, εξαπέλυσε μέσω της βρετανικής εφημερίδας «The Times» ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Στο άρθρο με τον τίτλο «Δεν μπορούμε να κρατάμε το Ισλαμικό Κράτος εκτός εάν η ΕΕ συνεχίσει να ασκεί bullying σε βάρος μας» ο κ.Καμμένος δήλωσε ότι «αυτή η ξεκάθαρη εμπλοκή στις εσωτερικές υποθέσεις δεν είναι μόνο πρωτάκουστη για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά και ανήθικη, και επικίνδυνη. Αν η Ελλάδα εξαφανιστεί, τότε διακυβεύονται πολλά περισσότερα από την οικονομική σταθερότητα και το ευρώ».

Όπως κατήγγειλε ο Έλληνας υπουργός στην βρετανική εφημερίδα, Βερολίνο και Βρυξέλλες ασκούν bullying με σκοπό να οδηγήσουν την Αθήνα «σε μια πλήρη και ολοκληρωτική οικονομική παράδοση», κάνοντας λόγο για «συνεχείς προσπάθειες» από ευρωπαίους αξιωματούχους να διαλύσουν τον κυβερνητικό συνασπισμό στην Ελλάδα.

Στην ίδια συνέντευξή, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προειδοποίησε ότι, αν η Ελλάδα εκδιωχθεί ή αναγκαστεί να βγει από την Ευρωζώνη, τότε «κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων ριζοσπαστικών στοιχείων, θα ξεχυθούν από την Τουρκία, οδεύοντας προς την καρδιά της Δύσης».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Καμμένος συνδέει τους τζιχαντιστές με την ελληνική κρίση και την Ευρώπη. Υπενθυμίζουμε ότι στις αρχές Μαρτίου, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, είχε δηλώσει πως αν οι εταίροι-πιστωτές προσπαθήσουν να χτυπήσουν την Ελλάδα, τότε η ελ��ηνική κυβέρνηση θα αναστείλει τη συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ» και θα στείλει τους μετανάστες που βρίσκονται στο ελληνικό έδαφος στο Βερολίνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top