Σταϊκούρας: Η κυβέρνηση Τσίπρα κινείται πάνω στους δικούς μας άξονες

«Η χώρα έχει ανάγκη από αλήθεια»

Σταϊκούρας: Η κυβέρνηση Τσίπρα κινείται πάνω στους δικούς μας άξονες
Για εσωτερική στάση πληρωμών από την κυβέρνηση έκανε λόγο ο Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στον Σκάι 100.3
«Έχουμε μερική εσωτερική στάση πληρωμών που υπερβαίνει το 1 δισ. ευρώ μετά τον Φεβρουάριο, ειδικά στην Υγεία. Μετακυλίζονται στους επόμενους οι υποχρεώσεις του Δημοσίου και αυτό θα έχει αντίκτυπο στις ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου και τον ιδιωτικό τομέα. Με την προηγούμενη κυβέρνηση είχαν μειωθεί κατά 70%» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.
Ο κ. Σταϊκούρας κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «στην απόφαση της 20ης Φεβρουαρίου η νέα κυβέρνηση επέλεξε να δεσμευθεί για ορισμένα πράγματα, χωρίς να εξασφαλίσει τους αντίστοιχους πόρους» και τόνισε πως τώρα πρέπει να κινηθεί γρήγορα με συνέπεια και ρεαλισμό στις βάσεις της συμφωνίας που η ίδια υπέγραψε. Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα χρησιμοποίησε τις ίδιες πολιτικές και κινήθηκε στους ίδιους άξονες με την προηγούμενη κυβέρνηση.
«Η χώρα έχει ανάγκη από αλήθεια, πρέπει να συμφωνήσουμε για ποια κείμενα μιλάμε» σχολίασε, εξάλλου, αναφορικά με τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά που επιτέθηκε στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι λέει ψέματα στο λαό για τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top