«Βόμβα» Μηλιού: ΦΕΥΓΕΙ από το τμήμα οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ

Το ανακοίνωσε μέσω twitter

«Βόμβα» Μηλιού: ΦΕΥΓΕΙ από το τμήμα οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ

​Το μαντήλι του στο τμήμα οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ κούνησε ο…. Γιάννης Μηλιός! Με ένα αιφνίδιο tweet, γύρω στις 9 το βράδυ της Τετάρτης ,ο οικονομολόγος της Κουμουνδούρου αποχαιρέτησε το τμήμα οικονομικής πολιτικής.

«Τμήμα οικονομικής πολιτικής, αποχαιρετισμός. Με ευγνωμοσύνη για την εκτίμηση, τη συντροφικότητα, την εμπιστοσύνη» έγραψε χαρακτηριστικά.

milios-twitter.jpg

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ.Μηλιός είχε εκφράσει τις διαφωνίες του όλο το προηγούμενο διάστημα με τους χειρισμούς του Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και του Αλέξη Τσίπρα.

Είχε αντιδράσει έντονα στη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup και με σχετικό άρθρο του είχε αποδομήσει και ειρωνευθεί την επιχειρηματολογία του υπουργού Οικονομικών. Ο κ.Μηλιός είχε χαρακτηρίσει «απροετοίμαστο» τον κ.Βαρουφάκη, κατηγορώντας τον ότι δεν είχε σχέδιο!

«Είναι εύκολα κατανοητό πώς αυτή η κακά στημένη διαπραγμάτευση, παρά τις εργατοώρες που αφιέρωσαν οι πρωταγωνιστές της, είχε τα χαρακτηριστικά άλματος με δεμένα μάτια. Επίσης, οι διαφορές και οι κακοί χειρισμοί και οι μετατοπίσεις έδειξαν στους εταίρους ότι η ελληνική πλευρά είναι επιδεκτική χειρισμών» είχε τονίσει τότε , ο κ.Μηλιός.

Στον κ. Μηλιό είχε απαντήσει τότε ο κ. Βαρουφάκης, ο οποίος τον κατηγορούσε ότι υιοθετούσε την επιχειρηματολογία της ΝΔ.

«Στεναχωριέμαι όταν ακούω από το δικό μας εσωτερικό το αφήγημα της ΝΔ. Είναι άστοχο. Θα ίσχυαν όσα λέει ο κ. Μηλιός αν δεν καταφέρναμε να διαγραφεί η δέσμευση της κυβέρνησης να εξάγει πρωτογενή πλεονάσματα 3%, να ακυρωθούν τα υφεσιακά μέτρα. Δεν υπάρχει επέκταση του Μνημονίου, υπάρχει κατάργηση», είxε δηλώσει ο κ.Βαρουφάκης.

Παράλληλα και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης είχε ασκήσει δριμεία κριτική εναντίον του, λέγοντας πως δεν πρέπει να εκφράζονται τέτοιες απόψεις από ένα στέλεχος που είναι ακόμη υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του κόμματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top