ΔΝΤ: Η Ελλάδα είναι ο χειρότερος πελάτης μας όλων των εποχών!

Bloomberg: Εκπρόσωποι της τρόικας λένε ότι δεν είναι συνεργάσιμοι οι Έλληνες

ΔΝΤ: Η Ελλάδα είναι ο χειρότερος πελάτης μας όλων των εποχών!

«Αξιωματούχοι του ΔΝΤ αποκάλυψαν σε Ευρωπαίους συναδέλφους τους ότι η Ελλάδα είναι ο χειρότερος πελάτης που είχε ο οργανισμός στα 70 χρόνια της ιστορίας τους» τονίζει το Bloomberg επικαλούμενο δύο πηγές κοντά στις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με το διεθνές μέσο, σε μια σύντομη συνομιλία μεταξύ των εκπροσώπων της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, όλοι οι αξιωματούχοι σχολίασαν πως οι Έλληνες δεν συνεργάζονται με τους πιστωτές και αρνούνται να εφαρμόσουν την συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου.

«Αξιωματούχοι του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών είπαν ότι το να προσπαθούν ��α πείσουν την ελληνική κυβέρνηση να καταρτίσει ένα αυστηρό πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής είναι σαν να επιχειρούν να ιππεύσουν ένα νεκρό άλογο, ενώ την ίδια ώρα η "ομάδα" του ΔΝΤ χαρακτήριζε απαράδεκτη την συμπεριφορά των Ελλήνων απέναντι στους δανειστές» προσθέτει το Bloomberg.

fdsfs.jpg
Όπως αναφέρει το διεθνές μέσο, η ανησυχία στους ξένους αξιωματούχους είναι ότι «η απειθαρχία της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα μπορεί να καταλήξει στο να “σπρώξει” την Ελλάδα από το ευρώ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top