Το ΑΚΕΛ στηρίζει την Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα – Κυπριανού

Το ΑΚΕΛ στηρίζει την Ελλάδα

​Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού είχε σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς, για την κατάσταση της οικονομίας σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και για το Κυπριακό.

Όπως είπε ο κ. Κυπριανού, το ΑΚΕΛ στηρίζει τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και εκτίμησε ότι η έκβαση των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους δανειστές της θα επηρεάσει κι άλλες χώρες της Ευρωζώνης.

Ο κ. Κυπριανού πρόσθεσε ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν στο παρελθόν δεν ελήφθησαν μόνο με οικονομικά, αλλά και με πολιτικά κριτήρια, ενώ τόνισε ότι καταστροφικές αποφάσεις για την κυπριακή οικονομία μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Χαρακτήρισε τέλος «ανέκδοτο» το ότι η Κύπρος βγαίνει από το Μνημόνιο και επεσήμανε ότι η στάση της κυβέρνησης Αναστασιάδη θυμίζει πολύ το Δρ. Τζέκιλ και τον Mr. Χάιντ, μέσα από τις διαφορετικές τοποθετήσεις από τη μια του ίδιου του Προέδρου και από την άλλη του υπουργού Οικονομικών, Χ. Γεωργιάδη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top