Επιμένει προκλητικά το Spiegel: Φέρτε ψυχίατρο για τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα!

Κάνει λόγο για «αιρετική συμπεριφορά των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ»

Επιμένει προκλητικά το Spiegel: Φέρτε ψυχίατρο για τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα!

Τον προκλητικό τίτλο «Διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα: Φέρτε ψυχίατρο» φέρει δημοσίευμα του Spiegel για την Ελλάδα που υπογράφει ο Γιαν Φλασάουερ.

Ο Γερμανός δημοσιογράφος καλεί τον διευθυντή του τμήματος Ψυχιατρικής στο Charité να εξετάσει την δράση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, ενώ επιτίθεται ευθέως στον Γιάνη Βαρουφάκη κάνοντας λόγο για «ψυχωτική εμπειρία» και εμμονή σε φαντα��τικούς εχθρούς.

345.jpg
Συνεχίζοντας, κάνει λόγο για «παράξενους ήρωες του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ μιλά για «ασθένεια» τονίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση απορρίπτει ένα πρόγραμμα βοήθειας ενώ η χώρα βρίσκεται υπό πτώχευση και την ίδια ώρα μιλά πότε για κούρεμα του χρέους και πότε για αναδιάρθρωση.

«Πώς να ασχοληθεί κανείς με μια κυβέρνηση που έχει παραισθήσεις;» αναρωτιέται στη συνέχεια, κάνοντας αναφορά τόσο στην πρόταση του υπουργού Οικονομικών για «μυστικούς» εφοριακούς όσο και στα όσα είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος περί μεταναστών από την Ελλάδα στην Ευρώπη.

«Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι αυτοί οι παράξενοι ήρωες του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να συγκεντρώνουν τον θαυμασμό, αλλά …ο μαρξιστής ψυχίατρος David Cooper, λέει ότι η σχιζοφρένεια είναι ένα κοινωνικό προϊόν που μπορεί να θεραπευτεί μόνο με επανάσταση. Κάτι σαν αυτό που υποστηρίζουν επίσης ο Τσίπρας και ο υπουργός των Οικονομικών του: Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ τρελός, αλλά ο καπιταλισμός που τoν περιβάλλει» καταλήγει το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top