Τροπολογία προστασίας της πρώτης κατοικίας καταθέτει η ΚΟ των ΑΝΕΛ

Νικολόπουλος: «ασπίδα στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση»

Τροπολογία προστασίας της πρώτης κατοικίας καταθέτει η ΚΟ των ΑΝΕΛ
Τροπολογία που διασφαλίζει την προστασία της πρώτης κατοικίας θα καταθέσει η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως αποφασίστηκε κατά την προγραμματισμένη συνεδρίασή της που διεξάγεται κάθε Τρίτη χωρίς την παρουσία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου.

«Παρόλο που γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση θα φέρει τις προσεχείς ημέρες νομοσχέδιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας, επειδή αύριο στα πρωτοδικεία της χώρας υπάρχει σωρεία πλειστηριασμών, καταθέσαμε σχετική τροπολογία - ασπίδα στο νομοσχέδιο που συζητείται αυτές τις ώρες στη Βουλή για την ανθρωπιστική κρίση» δήλωσε για την πρωτοβουλία αυτή ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟ Νίκος Νικολόπουλος.

Όπως διευκρίνισε, η τροπολογία είναι απολύτως συνυφασμένη με την αξιοπρεπή διαβίωση, «όπως επιβάλει και το άρθρο 2 του Συντάγματος και είναι άμεση ανάγκη να επανισχύσει η διάταξη του νόμου 4224/13, η οποία έπαυσε να ισχύει μετά την 31/12/2014».

Ο κ. Νικολόπουλος πρόσθεσε πως είναι αυτονόητο «ότι και αύριο, όπως και στο παρελθόν, οι βουλευτές και τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, θα είμαστε στα πρωτοδικεία μαζί με τους δοκιμαζόμενους πολίτες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top