Μαξίμου: «Τι τελευταίες μέρες επιχειρείται η αποδόμηση του Υπουργού Οικονομικών»

«Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Υπουργός Οικονομικών είναι ο Γ. Βαρουφάκης»

Μαξίμου: «Τι τελευταίες μέρες επιχειρείται η αποδόμηση του Υπουργού Οικονομικών»

​Για προσπάθεια αποδόμηση του υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη κάνουν λόγο κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, σχολιάζοντας τη συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, στην οποία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος.

«Είτε με ειρωνικά σχόλια, είτε με ψευδείς ή ανακριβείς ειδήσεις. Δηλώσεις που δεν έγιναν ποτέ ή με την προσθήκη “διευκρινίσεων”, αλλάζουν τελείως το νόημα των απαντήσεων, όπως έγινε με τη συγκεκριμένη συνέντευξη του Υπουργού στην εφημερίδα Corriere della Sera», δηλώνουν κυβερνητικές πηγές και ξεκαθαρίζουν ότι ο Γ. Βαρουφάκης δεν παραπέμπει ποτέ σε κανένα «δημοψήφισμα για το ευρώ», υπογραμμίζοντας ότι η λέξη «ευρώ» είναι προσθήκη του δημοσιογράφου γι’ αυτό και υπάρχει σε παρένθεση.

«Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Υπουργός Οικονομικών της χώρας είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης. Αν θέλουν κάποιον τύπου “Γκίκα Χαρδούβελη”, που έλεγε “ναι” σε όλα, θα απογοητευθούν. Η ελληνική κυβέρνηση έχει τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού στο πλευρό της. Η κυβέρνηση θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της για ουσιαστική και πραγματική διαπραγμάτευση με τους εταίρους. Αυτό, δηλαδή, που δεν έκανε ποτέ η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά», τονίζουν οι ίδιες πηγές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top