Αφού παρέδωσε μάθημα στο ΑΕΙ, πήγε στο γραφείο του για να δει την ψηφοφορία ο Παυλόπουλος!

Η κάμερα του Star Channel βρέθηκε στα λημέρια του υποψηφίου για την ΠτΔ

Αφού παρέδωσε μάθημα στο ΑΕΙ, πήγε στο γραφείο του για να δει την ψηφοφορία ο Παυλόπουλος!

Από το γραφείο του στο Κολωνάκι, έχοντας στο πλευρό του, τους στενούς του συνεργάτες θα παρακολουθήσει την ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου Δημοκρατίας, ο Προκόπης Παυλόπουλος, τον οποίο πρότεινε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την θέση αυτή.

Η κάμερα του Star Channel βρέθηκε στα "λημέρια" του πρώην υπουργού της ΝΔ στην οδό Σκουφά και κατέγραψε όλο το παρασκήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Παυλόπουλος πήγε στο γραφείο του στις πέντε το απόγευμα, αφού παρέδωσε νωρίτερα το τελευταίο του (όπως όλα δείχνουν) μάθημα στο Πανεπιστήμιο ως Ακαδημαϊκός καθηγητής στη Νομική Αθηνών στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Δημοσίου Δικαίου. Επί τρεις ώρες παρέδιδε μάθημα, ενώ στην συνέχεια πήγε στο γραφείο του, όπου δέχτηκε φίλους και γνωστούς που έσπευσαν να τον συγχαρούν.

Ο κ.Παυλόπουλος θα παρακολουθήσει την ψηφοφορία από την τηλεόραση του γραφείου του, ενώ αν όλα πάνε καλά για εκείνον και εκλεγεί τελικά, πρό��δρος της Δημοκρατίας, τότε θα περιμένει την επίσκεψη της προέδρου της Βουλής, Ζ.Κωνσταντοπούλου για να του μεταφέρει και επίσημα τα ευχάριστα.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top