Αποφασίζει για άρση ασυλίας του Κασιδιάρη η Βουλή

Για το «ξεφορτωθείτε τα ανθρώπινα σκουπίδια» στους κατοίκους του Ασπρόπυργοy

Απ��φασίζει για άρση ασυλίας  του Κασιδιάρη η Βουλή
Την άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη θα αποφασίσει για ακόμη μία φορά η Βουλή.

Οι εισαγγελικές αρχές ζητούν την ασυλία του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής για να του ασκήσουν ποινική δίωξη για διέγερση σε διάπραξη εγκλήματος μετά από ομιλία το 2011 στον Ασπρόπυργο όταν και είχε προτρέψει τους κατοίκους της περιοχής να ξεφορτωθούν τα «ανθρώπινα σκουπίδια».

«Αν θέλετε να ξεβρωμίσει η περιοχή, πρέπει να είστε μια γροθιά και να δώσετε αγώνα. Η επόμενη συγκέντρωσή σας να μην είναι στην πλατεία, αλλά να κλείσετε κεντρικούς δρόμους. Στην Κερατέα έγινε πόλεμος κυριολεκτικά, στον Άγιο Παντελεήμονα ήμαστε παρόντες όταν σπάσανε τα ΜΑΤ την εκκλησία και έριξαν δακρυγόνα. Στην Κερατέα ξεφορτωθήκαμε τα σκουπίδια. Εσείς εδώ θα ξεφορτωθείτε τα ανθρώπινα σκουπίδια που σας έχουν φορτώσει, που ληστεύουν, δολοφονούν, που εγκληματούνε. Δεν υπάρχει ούτε κράτος, ούτε Αστυνομία, ούτε Δικαιοσύνη, ούτε κανείς για να σας καλύψει, βγείτε στους δρόμους» είχε δηλώσει ο κ. Κασιδιάρης.

Στο αρχείο τέθηκαν αντίθετα οι καταγγελίες κατά του Νίκου Μιχαλολιάκου για ναζιστικό χαιρετισμό σε δημοτικό συμβούλιο αλλά και κατά των Κώστα Μπαρμπαρούση και Ηλία Παναγιώταρου για προσβλητικές φράσεις. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top