Στρατιώτης του… Τσίπρα,ο Μπαλτάκος:Βαράει πάλι προσοχή στον πρωθυπουργό που ιδρώνει τη φανέλα

Γιατί προειδοποίησε τη ΝΔ ο πρώην στενός συνεργάτης του Σαμαρά

Στρατιώτης του… Τσίπρα,ο Μπαλτάκος:Βαράει πάλι προσοχή στον πρωθυπουργό που ιδρώνει τη φανέλα

​«Εμείς παίζουμε στα ζάρια την Ελλάδα και οι Γερμανοί παίζουν στα ζάρια την Ευρώπη. Πρέπει να παίξουμε πάνω στο φόβο τους, φοβούνται περισσότερο και πολύ καλά κάνει η κυβέρνηση και φέρεται έτσι». Αυτό δήλωσε σήμερα ο πρώην γγ της κυβέρνησης ΝΔ, Τάκης Μπαλτάκος επαναλαμβάνοντας ότι είναι απολύτως ικανοποιημένος με τη στάση της σημερινής κυβέρνησης, με την οποία, όπως επισήμανε, διαφωνεί σε όλα τα άλλα.

«Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που κάνει η κυβέρνηση, με την οποία φυσικά εγώ είμαι εχθρικός σε όλα τα άλλα, το ξέρετε αυτό, αλλά δεν μπορώ όταν παίζει η Ελλάδα και όταν κάποιος ιδρώνει τη φανέλα με το εθνόσημο, παρά να στέκομαι προσοχή. Ο κ. Τσίπρας ιδρώνει τη φανέλα» πρόσθεσε ο κ.Μπαλτάκος στον Βήμα FM.

Ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, προειδοποίησε τη ΝΔ πως «αν δεν ακολουθήσει την ορθή στάση και πάει να παίξει πάνω στην καταστροφολογία θα βγει εκτός πολιτικού σκηνικού για δεκαετίες». «Αν η ΝΔ, το ξαναλέω, προσπαθήσει τώρα να επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ ή να θριαμβολογήσει αν τυχόν αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορέσει να κάμψει τους Γερμανούς, τότε, η ΝΔ θα βγει εκτός πολιτικού σκηνικού» είπε με νόημα.

Επίσης,ο κ.Μπαλτάκος διευκρίνισε ότι δεν θεωρεί εφικτό να αμφισβητηθεί ο κ. Σαμαράς από το κόμμα του. Και προέβλεψε ότι εάν γίνουν εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη νέας ηγεσίας «όποιος πολιτικός εκφράζει τη δεξιά πτέρυγα της ΝΔ θα κερδίσει με μεγάλη άνεση ,γιατί η βάση της ΝΔ είναι εκεί. Όπως έγινε και το 2009».

Τέλος, αναφερόμενος στον Κ.Καραμανλή, ο κ.Μπαλτάκος τόνισε πως «ο πρώην πρωθυπουργός ενδιαφέρεται πάντα για την ενότητα της παράταξης και όλες του οι ενέργειες κατευθύνονται προς τέτοια κατεύθυνση, έτσι ώστε η παράταξη να μένει ενωμένη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top