Πάγκαλος: Το άθλιο υποκείμενο o Βαρουφάκης με είπε τροφαντό; Να πάει για λουλουδάτα πουκάμισα

Κόντρα μεγατόνων με αφορμή τις χθεσινές αναφορές του ΥΠΟΙΚ στην Βουλή

Πάγκαλος: Το άθλιο υποκείμενο o Βαρουφάκης με είπε τροφαντό; Να πάει για λουλουδάτα πουκάμισα

​Μπορεί οι περισσότεροι Έλληνες να βλέπουν (για την ώρα) με καλό μάτι τον Γιάνη Βαρουφάκη, δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος... παρεξηγήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών, επειδή ο τελευταίος άφησε αιχμές για την σιλουέτα του.

Πιο συγκεκριμένα, αφορμή για τον εκνευρισμό του πρώην αντιπρόεδρου της κυβέρνησης αποτέλεσε η χθεσινή έμμεση αναφορά του κ.Βαρουφάκη στην Βουλή για τον κ.Πάγκαλο. Ο τσάρος της ελληνικής οικονομίας επικαλούμενος την περιβόητη φράση του κ.Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε» μίλησε για «τροφαντό κατεστημένο», προκαλώντας την αντίδραση του κ.Πάγκαλου.

Ο γνωστός πολιτικός ενοχλήθηκε τόσο πολύ που ο κύριος Βαρουφάκης έμπλεξε τα οικονομικά με την... ζυγαριά, που έστειλε τον υπουργό να πάει για λουλουδάτα πουκάμισα, χαρακτηρίζοντας τον «βέβηλο, αλαζόνα και κακομαθημένο».

«Είναι άθλιο υποκείμενο» είπε για τον Γ. Βαρουφάκη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και συνέχισε: «Πάντα είχα αυτήν την άποψη γι’ αυτόν. Και σταματάω αυθωρεί να τον σχολιάζω. Έχασε. Όσο τον σχολίαζα, ήταν στην επικαιρότητα. Τώρα, που σταματάω να τον σχολιάζω, έχασε. Μα, "τροφαντό κατεστημένο";Σοβαρά; Κάνει κριτική και αυτός για τον σωματότυπό μου, ότι πρέπει να είμαι πιο αδύνατος; Είπε έτσι στη Βουλή, το άθλιο αυτό υποκείμενο; Άθλιο! Να πάει να βάλει κανένα λουλουδάτο πουκάμισο… Από τη μία αδυνατίζουμε τη Βουλή, που είναι ο χώρος, όπου ασκείται λαϊκή κυριαρχία και από την άλλη αυτονομούμε κομμάτια της Διοίκησης, διαβρώνουμε τη Δημοκρατία, γιατί πολλοί από αυτούς δεν πιστεύουν στη Δημοκρατία, αλλά στη δικτατορία μιας κοινωνικής τάξης και συγκεκριμένης κοινωνικής τάξης, η οποία νομίζει αυτή τη φορά ότι έχει έλθει στην εξουσία».

«Αυτά είναι πολύ άσχημα νέα. Όπως και οι ύβρεις, σαν αυτές του Βαρουφάκη, που δείχνουν πόσο βέβηλοι, αλαζόνες και κακομαθημένοι είναι όλοι αυτοί. Το "μπράβο, Γιάννη μου", εγώ δεν θα το πω. "Ντροπή σου, Γιάννη μου", θα το πω» είπε χαρακτηριστικά στον Βήμα fm, ο κ.Πάγκαλος

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top