Π. Καμμένος: «Σε ότι δεν συμφωνούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ θα το καταψηφίζουμε»

«Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα ψηφίζουν ανάλογα με τις αρχές τους»

Π. Καμμένος: «Σε ότι δεν συμφωνούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ θα το καταψηφίζουμε»

​Τις προθέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων όσον αφορά στη στάση που θα κρατήσουν ως κυβερνητικός εταίρος, αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του κόμματος και υπουργός Άμυνας, Π. Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα ψηφίζουν στη Βουλή ανάλογα με τις αρχές τους και δεν πρόκειται να λειτουργήσουν ως πρόβατα.

«Οι ΑΝΕΛ είμαστε μία κοινοβουλευτική ομάδα 13 βουλευτών, η οποία, αυτή τη στιγμή, ψηφίζει ανάλογα με τις αρχές, με τις οποίες εξελέγη μέσα στη Βουλή. Ε��ν λοιπόν ένα νομοσχέδιο είναι αντίθετο προς τις αρχές μας και, ιδίως, τις κόκκινες γραμμές, δεν θα το ψηφίσουμε. Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν είναι πρόβατα, θα ψηφίζουν κατά τη συνείδησή τους, όπως το Σύνταγμα ορίζει», τόνισε ο υπουργός Άμυνας.

Πάντως, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση αυτή ήρθε για να ενώσει όλους του Έλληνες, ανεξάρτητα αν ψήφισαν ή όχι ΑΝΕΛ ή ΣΥΡΙΖΑ και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν ρίξεις και ακρότητες.

Όσον αφορά στα σενάρια καταστροφολογίας που αναπαράγονταν προεκλογικά, ο κ. Καμμένος είπε:

«Δεν είδαμε καταστροφές. Δεν είδαμε να κλείνουν τράπεζες, να αδειάζουν τα ΑΤΜ, δεν είδαμε αυτό το κλίμα τρόμου που προσπαθούσε να επιβάλλει η απερχόμενη κυβέρνηση στον ελληνικό λαό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top