Παπανδρέου: Χρειαζόμαστε ελληνικό σχέδιο που θα επικυρώσει ο λαός με δημοψήφισμα

«Να υπάρχει βούληση για συνεννοήσεις και συνεργασίες»

«Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα, να αλλάξουμε την Ελλάδα και να την απαλλάξουμε από βάρη και από ένα πελατειακό κατεστημένο που μας κρατά εξαρτημένους.» δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου έξω από το εκλογικό κέντρο της Νέας Ερυθραίας, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

«Αρκεί να υπάρχει βούληση για συνεννοήσεις και συνεργασίες. Αρκεί εμείς οι Έλληνες να φτιάξουμε το δικό μας ελληνικό σχέδιο για βαθιές αλλαγές. Αρκεί η διαπραγμάτευση για την απομείωση του χρέους και το ελληνικό σχέδιο να έχει και την υπογραφή του ελληνικού λαού, άμεσα και με δημοψήφισμα. Το Κίνημα αυτό πρεσβεύει και στην ελληνική Βουλή αυτό εγγυάται» πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Σημειώνεται ότι ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Άντα, περίμενε στην ουρά για να έρθει η σειρά του και δεν δέχθηκε να περάσει μπροστά και να ψηφίσει πριν από τους πολίτες που περίμεναν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top