Πρωτοφανής πολιορκία Τσίπρα: Αποφασίζουμε εάν αύριο επανέρχεται η τρόικα ή η αξιοπρέπεια

Δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία – «Θα είναι ιστορική η σημερινή μέρα»

Πρωτοφανής πολιορκία Τσίπρα: Αποφασίζουμε εάν αύριο επανέρχεται η τρόικα ή η αξιοπρέπεια
Στο 661o εκλογικό τμήμα του δήμου Αθηναίων, στην Κυψέλη, ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η εικόνα από την άφιξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εντυπωσιακή καθώς ήταν δεκάδες τα ξένα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν στο σημείο με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να δυσκολεύεται τόσο να φθάσει στο εκλογικό τμήμα αλλά και στη συνέχεια να αποχωρήσει από αυτό!
2230661.jpg
Ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να κάνει δήλωση αλλά δεν μπορούσε για ώρα καθώς τα δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία δημιουργούσαν ένα ασφυκτικό πλαίσιο με αποτέλεσμα να μην φαίνεται καν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι εντάσεις μεταξύ των τηλεοπτικών συνεργείων και των δημοσιογράφων!

«Έχω αμέτρητη υπομονή. Περιμέναμε 5 χρόνια, δεν είναι τίποτα τα 5 λεπτά» δήλωσε ο ίδιος, ενώ ανέμενε να βρεθεί κάποια λύση για να μπορέσει να κάνει δήλωση.
2230665.jpg
Τελικά, αφού μπήκε μία... τάξη, ανέβηκε σε μια καρέκλα(!) υπό τον ήχο των χειροκροτημάτων και προχώρησε σε δηλώσεις.

«Να ζητήσω συγγνώμη σε όλα τα μέσα, διότι είναι πρωτοφανές το ενδιαφέρον. Μια στιγμή που όλοι πιστεύουν ότι θα είναι ιστορική» τόνισε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε: «Σήμερα ο ελληνικός λαός να ολοκληρώσει με αποφασιστικότητα το βήμα που έχει απομείνει, το βήμα για την επιστροφή της ελπίδας, τον τερματισμό του φόβου, την επιστροφή της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας στον τόπο μας».
2230670.jpg
«Και τώρα η ευθύνη ανήκει σε όλους και όλες που θα προσέλθουν στην κάλπη. Το δίλημμα της εκλογικής αναμέτρησης είναι πιο καθαρό από ποτέ. Σήμερα αποφασίζουμε εάν αύριο θα επιστρέψει στην Ελλάδα η τρόικα για να υλοποιηθούν τις δεσμεύσεις του κ. Σαμαρά για περαιτέρω μειώσεις στις συντάξεις και τους μισθούς, για αυξήσεις στους φόρους, για απελευθέρωση πλειστηριασμών, για συνέχεια δηλαδή μιας αποτυχημένης και καταστροφικής πολιτικής λιτότητας δίχως τέλος, ή αν από αύριο η χώρα μας θα διεκδικήσει με ασφάλεια στην Ευρώπη όλα όσα αξίζουν στον ελληνικό λαό, μια ζωή με αξιοπρέπεια και με κοινωνική συνοχή, και αν από αύριο η χώρα μας διεκδικήσει σε μια σκληρή διαπραγμάτευση να επανενταχθεί ισότιμα στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
2230705.jpg
«Είμαι αισιόδοξος ότι σήμερα θα είναι μια ιστορική μέρα, ο λαός μας θα ολοκληρώσει αυτό το βήμα και η αξιοπρέπεια θα επιστρέψει» κατέληξε ο κ. Τσίπρας. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top