Γ. Δραγασάκης: «Δεν δεχόμαστε τη διορία της 28ης Φεβρουαρίου»

«Θα ζητήσουμε επιπλέον χρόνο για να λειτουργήσει η δημοκρατία»

​Επιπλέον χρόνο για να λειτουργήσει η δημοκρατία θα ζητήσει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από τους δανειστές μας, όπως υποστήριξε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Γ. Δραγασάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm.

Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να δεχθεί τη διορία της 28ης Φεβρουαρίου και θα ζητήσει χρόνο, ώστε να καταφέρει να προετοιμάσει τις δικές της προτάσεις που θα αφορούν στο νέο πλαίσιο δημοσιονομικών στόχων, στο εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων και στο δημόσιο χρέος.

«Είναι δυνατόν η νέα κυβέρνηση να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις, χωρίς να λάβει στα χέρια της τα στοιχεία για το δημόσιο ταμείο;», είπε.

Ο κ. Δραγασάκης τόνισε επίσης ότι αν οι εταίροι μας αρνηθούν το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ η διαπραγμάτευση να μην γίνει με την τρόικα, αυτό θα σημαίνει την πλήρη αγνόηση της βούλησης του ελληνικού λαού.

Επανέλαβε επίσης ότι η διαπραγμάτευση έχει ήδη αρχίσει και επεσήμανε ότι θα πρέπει να βγούμε από την παγίδα να δανειζόμαστε για να καλύψουμε παλιά χρέη.

Τέλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο λαός θα καταδικάσει τα μνημόνια και ξεκαθάρισε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκαστεί να διαπραγματευτεί με κάθε χώρα, τότε θα θέσει ως θέμα και το κατοχικό δάνειο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top