Γ. Δραγασάκης: «Δεν δεχόμαστε τη διορία της 28ης Φεβρουαρίου»

«Θα ζητήσουμε επιπλέον χρόνο για να λειτουργήσει η δημοκρατία»

Γ. Δραγασάκης: «Δεν δεχόμαστε τη διορία της 28ης Φεβρουαρίου»

​Επιπλέον χρόνο για να λειτουργήσει η δημοκρατία θα ζητήσει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από τους δανειστές μας, όπως υποστήριξε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Γ. Δραγασάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm.

Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να δεχθεί τη διορία της 28ης Φεβρουαρίου και θα ζητήσει χρόνο, ώστε να καταφέρει να προετοιμάσει τις δικές της προτάσεις που θα αφορούν στο νέο πλαίσιο δημοσιονομικών στόχων, στο εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων και στο δημόσιο χρέος.

«Είναι δυνατόν η νέα κυβέρνηση να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις, χωρίς να λάβει στα χέρια της τα στοιχεία για το δημόσιο ταμείο;», είπε.

Ο κ. Δραγασάκης τόνισε επίσης ότι αν οι εταίροι μας αρνηθούν το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ η διαπραγμάτευση να μην γίνει με την τρόικα, αυτό θα σημαίνει την πλήρη αγνόηση της βούλησης του ελληνικού λαού.

Επανέλαβε επίσης ότι η διαπραγμάτευση έχει ήδη αρχίσει και επεσήμανε ότι θα πρέπει να βγούμε από την παγίδα να δανειζόμαστε για να καλύψουμε παλιά χρέη.

Τέλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο λαός θα καταδικάσει τα μνημόνια και ξεκαθάρισε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκαστεί να διαπραγματευτεί με κάθε χώρα, τότε θα θέσει ως θέμα και το κατοχικό δάνειο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top