Δ. Κουτσούμπας: Σίγουρη επιλογή το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

«Να προσπεράσει τους εκβιασμούς και τα διλήμματα ο λαός»

Δ. Κουτσούμπας: Σίγουρη επιλογή το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

«Στις 10 μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, δίνουμε τη μάχη ο λαός μας να προσπεράσει τους εκβιασμούς και τα τρομοκρατικά διλήμματα. Να αφήσει πίσω τις ψεύτικες ελπίδες και τις αυταπάτες και να φτάσει στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, επιλογή σίγουρη για το σήμερα και το αύριο». Αυτά τόνισε ξεκινώντας την ομιλία του απόψε σε πολιτική συγκέντρωση, στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ στην Πάτρα, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κουτσούμπας εξαπέλυσε επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «η ΝΔ απειλεί ότι η πορεία της χώρας θα ανακοπεί αν η ίδια δεν υπογράψει τη "συμφωνία της επόμενης μέρας" και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει εντολή για σκληρή διαπραγμάτευση», και πρόσθεσε: «Τις συμφωνίες της ΝΔ τις γνώρισε, τις έζησε στο πετσί του ο λαός, πληρώνοντας ξανά ακριβά το μάρμαρο».

Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Κουτσούμπας διατύπωσε την εκτίμηση ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπογράψει συμφωνία και όπως συμπλήρωσε «ας αφήσει τα σάπια περί σκληρής διαπραγμάτευσης». Μάλιστα, όπως ανέφερε σε αυτό σημείο «διαπραγμάτευση σημαίνει συμφωνία με όρους, δηλαδή μνημόνιο». Μπορεί να μην το πουν μνημόνιο, συνέχισε, «μπορεί να το πουν μανιφέστο, συνθήκη, ας το πουν όπως θέλουν, αλλά η ουσία δεν αλλάζει, αφού νέα μέτρα σε βάρος του λαού θα περιέχει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top