Κεφαλογιάννη:Είμαι ανοιχτή σε συναινέσεις και σε συνεργασίες

"H Ελλάδα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα"

Κεφαλογιάννη:Είμαι ανοιχτή σε συναινέσεις και σε συνεργασίες

​Την ανάγκη να υπάρξει «πολιτική σταθερότητα με μια σταθερή κυβέρνηση στην χώρα» επεσήμανε το πρωί της Τρίτης, η υπουργός Τουρισμού και υποψήφια με τη ΝΔ στην Α’ Αθηνών, Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Real fm.

Η κα Κεφαλογιάννη αφού τόνισε πως τις εκλογές αυτές δεν τις ήθελε ο λαός και πως επανήλθε 2,5 χρόνια μετά το σενάριο του Grexit λόγω της πολιτικής αστάθειας, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι Έλληνες «στις κάλπες θα δείξουν μεγαλύτερη ωριμότητα από αυτή που έδειξαν κάποιοι στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας» .

«Είμαι ανοιχτή σε συναι��έσεις και σε συνεργασίες. Από την αρχή, έβαλα έναν Εθνικό στόχο στον Τουρισμό. Έχω πρώτα και πάνω από όλα το Εθνικό συμφέρον και την Ελλάδα» ξεκαθάρισε η υπουργός.

Σύμφωνα με την κα Κεφαλογιάννη, τα επιτεύγματα που πραγματοποιήθηκαν στον κλάδο του τουρισμού από το 2012 έως και σήμερα, μπορούν να συνεχιστούν, μόνο εάν υπάρχει πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα, ενώ αναφερόμενη ειδικά στον εσωτερικό τουρισμό, αν και όπως είπε έχουν γίνει βήματα, ωστόσο «δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε να είμαστε και αυτό εξαρτάται και από την οικονομική δυνατότητα των Ελλήνων. Και οι ξενοδόχοι προσπαθούν να κάνουν προσφορές για τους Έλληνες. Το θέμα του εσωτερικού τουρισμού έχει να κάνει πολύ και με την οικονομία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top