ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ Γκερέκου: Δεν άντεχα τον εμφύλιο Βενιζελικών-Παπανδρεϊκών

Τι είπε για την επίθεση που δέχτηκε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ Γκερέκου: Δεν άντεχα τον εμφύλιο Βενιζελικών-Παπανδρεϊκών

​Για τις «δύσκολες» στιγμές που περνάει τα τελευταία 24ωρα και την «δύσκολη και απότομη» απόφαση που πήρε να φύγει από το ΠΑΣΟΚ και να βάλει υποψηφιότητα με Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, μίλησε το βράδυ της Παρασκευής, το πρόσωπο των ημερών Άντζελα Γκερέκου.

«Ή θα πήγαινα στο σπίτι μου ή δεν θα ένιπτα τας χείρας μου και μέσα από τη δυναμική ενός κόμματος με το οποίο μπορώ να συστρατευθώ, θα μπορούσα να συνεισφέρω στην χώρα μου» είπε μεταξύ άλλων η κα Γκερέκου στο Mega, εξηγώντας παράλληλα την "αδυναμία" της Χαριλάου Τρικούπη να πετύχει την ενότητα, γεγονός που όπως είπε, φάνηκε και από την δημιουργία του κινήματος του Γ.Παπανδρέου.

Η κα Γκερέκου εξομολογήθηκε ότι προσπάθησε να μεταπείσει τον πρώην πρωθυπουργό να μην κάνει νέο κόμμα, ωστόσο μετά τη διάσπαση του Κινήματος, όπως είπε «θα έπρεπε να γίνω διαιτητής ενός εμφυλίου μεταξύ Βενιζελικών και Παπανδρεϊκών». «Αισθάνθηκα ότι δεν έχω κόμμα, ότι δεν έχω παράταξη» πρόσθεσε.

Η υφυπουργός Πολιτισμού, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την στάση της, έκανε λόγο για «επιτακτική ανάγκη», ενώ σχολιάζοντα�� τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλου για την απόφαση της ίδιας να φύγει από την Χαριλάου Τρικούπη, απέδωσε τις αιχμές σε «δικαιολογημένο θυμό».

«Δεν μπορώ να εξηγήσω και να δικαιολογήσω τις αντιδράσεις. Όμως υπάρχουν και οι άλλοι που με ξέρουν καλά και γνωρίζουν ποιος είναι ο σκοπός μου» πρόσθεσε .

«Σε στιγμές ανάγκης πρέπει να ακολουθήσουμε τη φωνή της ευθύνης, να αφήσουμε τα προσωπικά συναισθήματα», συνέχισε.

Σύμφωνα με την κα Γκερέκου είναι «τραβηγμένα» και «δήθεν τραγικά» τα περί μεταπήδησης, όταν,όπως είπε, «το διακύβευμα είναι να μείνουμε στο ευρώ και στην Ευρώπη».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top