Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι με το «Ποτάμι»

Θεοδωράκης: Θα είμαστε τρίτο κόμμα στις εκλογές

Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι με το «Ποτάμι»

Το «Ποτάμι» ανακοίνωσε την Παρασκευή τα ονόματα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά του στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Στην Α' Αθήνας θα δώσουν τη μάχη, μεταξύ άλλων, ο προερχόμενος από τη ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, η προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ Άννυ Ποδηματά, ο πανεπιστημιακός Περικλής Βαλλιάνος και ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Στη Β΄Αθήνας είναι υποψήφια η Αντιγόνη Λυμπεράκη από τη Δράση, η Αθηνά Δρέττα από το ΠΑΣΟΚ, η ηθοποιός Γιώτα Φέστα, ο Γιώργος Αμυράς που στις ευρωεκλογές είχε κατέβει με τη ΝΔ, ο τέως γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, ο πρώην ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός και ο πρώην ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης, στην οποία παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το "ΠΟΤΑΜΙ" θα είναι τρίτο κόμμα.

Όπως είπε ο κ.Θεοδωράκης, χρειάζεται να βρεθούν λύσεις για συνεργασίες, ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, ενώ περιέγραψε τις πέντε «κόκκινες γραμμές» του «Ποταμιού», στο ενδεχόμενο διαπραγματεύσεων για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.

Ως «κόκκινες γραμμές» ο Σταύρος Θεοδωράκης έθεσε τη παραμονή της χώρας στο ευρώ, τη δημιουργία δικτύου κοινωνικής προστασίας για τους αδύναμους, την προστασία των τραπεζικών καταθέσεων, την λειτουργία της οικονομίας στα δυτικά πρότυπα και το ζήτημα της ασυλίας του πολ��τικού συστήματος.

«Δεν θέλουμε αντιπροεδρία ή υπουργεία σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, αλλά να λύσουμε τα προβλήματα της χώρας» τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων του «Ποταμιού»

listapotami[1].pdflistapotami[1].pdf


ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top