Ελένη Μενεγάκη: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές με το ΚΚΕ

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο

Ελένη Μενεγάκη: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές με το ΚΚΕ

​Όσοι δεν πολυασχολούνται με την πολιτική “πάγωσαν” όταν άκουσαν ότι η Ελένη Μενεγάκη θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Τα... σενάρια, πως η παρουσιάστρια μάλλον θα παρατήσει την καριέρα της στην τηλεόραση για χάρη του παιδιού που περιμένει, αλλά και γιατί θα θέλει να «πολεμήσει» για την Ελλάδα, έπεσαν γρήγορα στο κενό, καθώς η πραγματική Ελένη Μενεγάκη που θα βάλει υποψηφιότητα με το Κομμουνιστικό κόμμα δεν έχει καμία σχέση με την Ελένη του Alpha, αλλά πρόκειται για συνωνυμία!!!

Πιο συγκεκριμένα, η «σύντροφος» του Κουτσούμπα και της Παπαρήγα, δεν έχει καμία σχέση με την αγαπημένη του Ματέο! Η Μενεγάκη του…. ΚΚΕ , η οποία κατεβαίνει υποψήφια στη B΄Αθήνας στις εθνικές εκλογές, σύμφωνα με την λίστα των υποψηφίων που έδωσε το κόμμα στην δημοσιότητα, είναι η Πρόεδρος του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού - Δέρματος (ΚΙΔΕ).

Η Ελένη του Περισσού είναι γνωστή για τους συνδικαλιστικούς της αγώνες στο χώρο της Κλωστοϋφαντουργίας, όπως και η Ελένη της Κάντζας, η οποία «μάχεται» για την βελτίωση του styling και της κουζίνας της ελληνίδας νοικοκυράς. Εκτός από το ονοματεπώνυμο, θα μπορούσε κανείς να πει ότι τα... ρούχα είναι ακόμη ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο γυναίκες!

Όσοι ωστόσο, ετοιμαστήκατε να το σαλιώσετε... το ψηφοδέλτιο για την ωραία Ελένη, κρατείστε την φαιά ουσία σας για κάποια άλλη, αφού η παρουσιάστρια την μόνη ψήφο, που ζητάει (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) από τους Έλληνες, είναι αυτή για την Agb!

Και για του λόγου του αληθές, δείτε την συνωνυμία στην λίστα του ΚΚΕ στην Β’ Άθήνας

lista-kke.pdflista-kke.pdf

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top