Το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στα αγγλικά:Hope is on the way!

Δεν μιλάει Εγγλέζικα ο κύριος Τσίπρας, αλλά είναι με υπότιτλους!

Το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στα αγγλικά:Hope is on the way!

​Το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορεί πλέον και με αγγλικούς υπότιτλους για τους υποστηρικτές και τους φίλους της Κουμουνδούρου από όλο τον κόσμο.

Το ΒΙΝΤΕΟ, που ανάρτησε την Τετάρτη μέσω Twitter ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, στέλνει το μήνυμα ότι «η ελπίδα έρχεται».

«Για τους υποστηρικτές μας και τους φίλους μας από όλο τον κόσμο: Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη, Δημοκρατία: Η ελπίδα έρχεται», έγραψε χαρακτηριστικά o κ.Τσίπρας.

Το σποτάκι διάρκειας περίπου 2,5 λεπτών περιλαμβάνει αποκλειστικά αποσπάσματα από την ομιλία του κ.Τσίπρα στο Διαρκές Συνέδριο του κόμματος και βασίζεται σε τέσσερα σημεία.

Το πρώτο που αναφέρεται είναι το «δίλημμα» του λαού: μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ, υποταγή ή σκληρή διαπραγμάτευση, λιτότητα ή ανάπτυξη είναι τα ερωτήματα που θέτει ο Τσίπρας. Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται ότι από την πρώτη ημέρα διακυβέρνησης του δεν θα υπάρξει πολίτης που να υποφέρει από κρύο, έλλειψη ρεύματος και φαγητού. Ο τρίτος πυλώνας σχετίζεται με τις τράπεζες, στις οποίες δεν πρόκειται να επιτραπεί να ακουμπήσουν την πρώτη κατοικία της μεσαίας τάξης και του εργαζόμενου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top