Αίτημα αποφυλάκισης λόγω εκλογών από τους προφυλακισμένους της Χρυσής Αυγής

Ζητούν να τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι

Αίτημα αποφυλάκισης λόγω εκλογών από τους προφυλακισμένους της Χρυσής Αυγής
Αίτημα άρσης της προσωρινής κράτησής τους κατέθεσαν χθες στο Συμβούλιο Εφετών οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Στην ομαδική προσφυγή, η οποία υπογράφεται από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Χρήστο Παππά, τον Ηλία Κασιδιάρη, τον Γιώργο Γερμενή και τον Ιωάννη Λαγό, οι χρυσαυγίτες βουλευτές ζητούν να αντικατασταθεί η προφυλάκισή τους με περιοριστικούς όρους για να δώσουν «επί ίσοι όροις» τον προεκλογικό αγώνα με τους λοιπούς υποψηφίους των άλλων κομμάτων.

Παράλληλα, εξαπολύουν επίθεση στην κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα κάνοντας λόγο για παράνομη προφυλάκισή τους «με εντολή Σαμαρά» αλλά και για «σύστημα κλεπτοκρατίας που πολεμά τη Χρυσή Αυγή».

«Δεν νοείται διεξαγωγή προεκλογικής περιόδου με τον Αρχηγό και Βουλευτές του τρίτου μεγαλύτερου πολιτικού κόμματος στη φυλακή! Επισημαίνεται ότι άπαντες οι αιτούντες θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις εκλογικές τους περιφέρειες» αναφέρει -μεταξύ άλλων- σε ανακοίνωσή του ο γραμματέας της ΧΑ Νίκος Μιχαλολιάκος. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top