Τι υποστήριξε στον εισαγγελέα ο Γ. Αποστολόπουλος

Όλη η κατάθεσή του για τις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη

Τι υποστήριξε στον εισαγγελέα ο Γ. Αποστολόπουλος

​«Ο Χαϊκάλης ήρξατο χειρών αδίκων», λέει στις εξηγήσεις που έδωσε ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών Π. Παναγιωτόπουλου και αποκαλύπτει ολόκληρη το star.gr , ο Γ. Αποστολόπουλος, το πρόσωπο δηλαδή που κατά τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, επιχείρησε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Ο επενδυτικός σύμβουλος, φίλος και παρολίγον κουμπάρος όπως λέει του Παύλου Χαϊκάλη, ουδέποτε σκέφτηκε να τον δωροδοκήσει αλλά μετά από δική του πρόταση αποφάσισε να τον παγιδεύσει για να καταδείξει το «πολιτικο-ηθικό χάλι» του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Υποστηρίζει μάλιστα ότι τη θέση Χαϊκάλη να ψηφίσει Πρόεδρο αρκεί να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα καταδεικνύει η δήλωση που είχε κάνει στις 11 Δεκεμβρίου πως σκέφτεται να ψηφίσει, η οποία πήρε μεγάλη δημοσιότητα.

Επαναλαμβάνει δε πως «ήθελε να τον προβοκάρει» και πως ο ίδιος «ούτε εργοδότη είχε ούτε κάποιο όφελος από την εκλογή». Επανέλαβε δε πως ο βουλευτής θα έπρεπε εκ της θέσης του να καταγγείλει αμέσως οποιαδήποτε παράνομη πράξη και πως το έκανε μόνο όταν κατάλαβε ότι εκείνος θα τον κατήγγειλε.

Δείτε όλη την απολογία του Γ. Αποστολόπουλου εδώ:

καταθεση αποστολοπουλου.pdfκαταθεση αποστολοπουλου.pdf

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Στάθης

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top