Δήμας: Πιστεύω ότι οι Έλληνες βουλευτές θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων

«Απαιτείται ενότητα για να βγούμε από την κρίση»

Δήμας: Πιστεύω ότι οι Έλληνες βουλευτές θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων
Αισιόδοξος πως η υποψηφιότητα του για την Προεδρία της Δημοκρατίας θα είναι επιτυχής δηλώνει ο Σταύρος Δήμας.

«Πιστεύω ότι οι Έλληνες βουλευτές θα σταθούν στο ύψος της περιστάσεως, θα σκεφθούν και θα ζυγίσουν το εθνικό συμφέρον, πέρα και απάνω από τις κομματικές περιχαρακώσεις» υποστήριξε ο κ. Δήμας.

Ο ίδιος οριοθετεί ως στόχο του να συμβάλλει «στην ενότητα του ελληνικού λαού, που απαιτείται αυτή τη στιγμή από όλους, προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση».

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξομολογείται ότι το τηλεφώνημα του Αντώνη Σαμαρά δεν τον εξέπληξε, αλλά δεν το περίμενε κιόλας. Όπως παραδέχεται ο ίδιος, αρκετό καιρό πριν οι δύο πολιτικοί άνδρες το είχαν συζητήσει ως σοβαρό ενδεχόμενο αλλά τίποτα στην πολιτική δεν είναι δεδομένο μέχρι να ανακοινωθεί.

Στη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου δεν είχαν και πολλά να διαβουλευτούν. Έδωσαν απλά τα χέρια, άκουσε τον πρωθυπουργό να του εύχεται «καλή δύναμη» και να τον διαβεβαιώνει ότι «όλα θα πάνε καλά». Ήταν, μάλιστα, τόσο σύντομη η συνάντηση που έπιασε στον ύπνο τους δημοσιογράφους και τους καμεραμέν, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εικόνα!

Τέλος, ο κ. Δήμας δηλώνει συγκινημένος από τις θετικές αναφορές στο πρόσωπο του από κόμματα και πολίτες: «Είμαι συγκινημένος και με τιμά η αγάπη του κόσμου αλλά και ότι, ασχέτως εκλογής, στελέχη από όλα τα κόμματα αναφέρθηκαν θετικά στο όνομα και τη διαδρομή μου». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top