Ε. Χριστοφιλοπούλου: «Εκ του πονηρού τα όσα είπε ο κ. Μωραΐτης»

«Οι όποιες διαφωνίες πρέπει να εκφραστούν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ»

Ε. Χριστοφιλοπούλου: «Εκ του πονηρού τα όσα είπε ο κ. Μωραΐτης»

​Πονηρές προθέσεις διέκρινε η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Ε. Χριστοφιλοπούλου, πίσω από την επίθεση που εξαπέλυσε την Παρασκευή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θ. Μωραΐτης, εναντίον του Α. Σαμαρά και του Ε. Βενιζέλου, χαρακτηρίζοντάς τους «τυχοδιωκτικά μυαλά που παίζουν την Ελλάδα στα ζάρια».

«Όχι μόνο ζαριές δεν ρίχνουμε, αλλά προσπαθούμε να φέρουμε και την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας όσο το δυνατόν νωρίτερα, έτσι ώστε η αβεβαιότητα που έχει δημιουργηθεί από ζαριές της αντιπολίτευσης να σταματήσει», είπε η κα. Χριστοφιλοπούλου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε:

«Τα ζητήματα δεν είναι προσωπικά, είναι πολιτικά. Κι επειδή όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες μιας πολυδιάσπασης καιρό τώρα στον χώρο της Κεντροαριστεράς, των σοσιαλδημοκρατικών, σοσιαλιστικών χώρων, εγώ θα απαντήσω ευθέως ότι όσοι νομίζουν ότι έχουν άλλες θέσεις, μπορούν να τις συζητήσουν στο πλαίσιο ενός συνεδρίου. Αυτά που λέγονται φοβούμαι ότι είναι εκ του πονηρού και ότι κρύβουν άλλες σκοπιμότητες και άλλα θέματα. Αρχηγικά; Προσωπικά; Δεν το γνωρίζω».

Κάλεσε μάλιστα τον κ. Μωραΐτη να πει όλες τις ενστάσεις του στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ενώ σε ερώτηση για το αν θα διαγραφεί, η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είπε:

«Εμείς δεν διαγράφουμε κανέναν, αν κάποιος θέλει να φύγει βεβαίως, δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top