Κουίκ: θα συναντηθούν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ

Θα ζητήσουν συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Βουλής

Κουίκ: θα συναντηθούν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση θα έχουν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ.

Οι δύο κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα ζητήσουν να συναντηθούν επίσης με τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ώστε «να οριοθετηθούν με σαφήνεια όλα τα διαδικαστικά των κρίσιμων ψηφοφοριών», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ .

Όπως διευκρίνισε ο Τέρενς Κουίκ, αυτό συμφωνήθηκε σ��μερα κατά την ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά:

«Ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος, φεύγοντας το μεσημέρι από το γραφείο του στη Βουλή, διασταυρώθηκε με τον Νίκο Παππά, διευθυντή του γραφείου του Πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Στην ολιγόλεπτη συνομιλία τους αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα για την πλήρη διασφάλιση των δημοκρατικών διαδικασιών στις ονομαστικές ψηφοφορίες για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top