Δεν θα συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Συνταγματικής Αναθεώρησ��ς

Ενημέρωσαν με επιστολή τον Πρόεδρο της Βουλής

​Με επιστολ�� του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ε. Μεϊμαράκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας τον ενημερώνει ότι το κόμμα του δεν θα συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος.

«Κύριε Πρόεδρε, σας γνωστοποιώ, εκ μέρους της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ότι στην παρούσα φάση και ενόψει μάλιστα της άμεσης προσφυγής στη διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, δεν θα συμμετάσχουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος, που συγκροτείται με αρμοδιότητα τη συνταγματική αναθεώρηση», αναφέρει ο κ. Τσίπρας στην επιστολή του.

Επανέλαβε μάλιστα τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «επί της ουσίας, για τη σκοπιμότητα της έναρξης της συζήτησης για τη συνταγματική αναθεώρηση σ' αυτή τη φάση και εφόσον δεν προηγηθούν εθνικές εκλογές, έχουμε τοποθετηθεί -από του βήματος της Βουλής- στην πρόσφατη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2015».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top