Θ. Πάγκαλος: «Έπρεπε να νιώθουμε ντροπή απέναντι σε όσους μας βοηθούν»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του μπάχαλου»

Θ. Πάγκαλος: «Έπρεπε να νιώθουμε ντροπή απέναντι σε όσους μας βοηθούν»

​Ντροπή δήλωσε ο Θ. Πάγκαλος ότι θα έπρεπε να νιώθουμε απέναντι στην τρόικα που μας βοηθά να βγούμε από το αδιέξοδο, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Έπρεπε να νιώθουμε ντροπή απέναντι στους φορείς που μας βοηθούν να κάνουμε πράγματα που θα έπρεπε να έχουμε κάνει ήδη μόνοι μας», είπε, ενώ χαρακτήρισε την Βουλή, «την χειρότερη που είχε ποτέ η χώρα μετά την μεταπολίτευση».

Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε επίσης και στη�� υπόθεση του Νίκου Ρωμανού, και σχολιάζοντας το αίτημά του να πάρει εκπαιδευτική άδεια τόνισε:

«Πρέπει να σπουδάζουν οι κρατούμενοι, δεν θέλουμε να τους εκδικηθούμε, ούτε να τους τιμωρήσουμε, αλλά δεν μπορεί να βγαίνει έξω όποιος θέλει να σπουδάσει και να κάνει απεργία πείνας για να γίνει συμπαθής. Είναι δυνατόν να αναλάβει το κράτος αυτή την ευθύνη»;

Επίσης, ο κ. Πάγκαλος, χαρακτήρισε «υπερβολική» την συνάντηση του πατέρα του Νίκου Ρωμανού με τον πρωθυπουργό, ενώ δεν παρέλειψε να εξαπολύσει τα βέλη του για μια ακόμα φορά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι «διασπείρει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ψευδείς και ακατανόμαστες πληροφορίες».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του μπάχαλου», κατέληξε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top