Δ. Στρατούλης: «Τα λιοντάρια της κυβέρνησης, μετατράπηκαν σε κότες»

Ξέσπασε καυγάς μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του Π. Ρήγα

Δ. Στρατούλης: «Τα λιοντάρια της κυβέρνησης, μετατράπηκαν σε κότες»

​Όλο το ζωικό βασίλειο επιστρατεύτηκε σήμερα το πρωί στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Στρατούλη να προκαλεί την οργή του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Π. Ρήγα.

«Η τρόικα απ' ό,τι φαίνεται ζητάει από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου να υπογράψει μαζί της ένα νέο συμβόλαιο θανάτου του ελληνικού λαού και, μάλιστα, με ένα όπλο μαζικής κοινωνικής καταστροφής, δηλαδή με ένα νέο μνημόνιο, όπως και αν αυτό το ονομάσουν», δήλωσε αρχικά ο κ. Στρατούλης και στη συνέχεια υποστήριξε:

«Η κυβέρνηση έκανε τους λεονταρισμούς που έκανε, αλλά δυστυχώς τώρα που ήρθε η ώρα του να υπάρχει ή του να μην υπάρχει συμφωνία τα λιοντάρια μετατράπηκαν σε κότες. Το λέω συμβολικά αυτό πολιτικά, χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ από κανέναν και βρισκόμαστε μπροστά σε αυτή την κατάσταση».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την οργή του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Π. Ρήγα, ο οποίος σε έντονο ύφος του απάντησε:

«Ενώ εσείς είστε πολύ λιοντάρι κ. Στρατούλη και εμείς είμαστε κότες. Σιγά τον παλικαρά τον Τσίπρα. Σαν δεν ντρεπόσαστε λέω εγώ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top