Στη Δικαιοσύνη κατά Καμμένου Γεωργιάδης, Πλεύρης, Βορίδης για τα εξοπλιστικά

«Δεν γνωρίζω τον άνθρωπο που λέει η κα Ξουλίδου ότι αποπειράθηκε να τη χρηματίσει»

Στη Δικαιοσύνη κατά Καμμένου Γεωργιάδης, Πλεύρης, Βορίδης για τα εξοπλιστικά

​Στην Δικαιοσύνη κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου θα προσφύγει ο Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τον Μάκη Βορίδη και τον Θανάση Πλεύρη, για τα όσα υποστήριξε για τη στάση του όσον αφορά στην υπόθεση των μιζών για τα υποβρύχια.

Ο κ. Καμμένος είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι οι δύο βουλευτές της ΝΔ και ο νυν υπουργός Υγείας με τις ερωτήσεις τους για τα εξοπλιστικά πίεζαν τους τότε υπουργούς Άμυνας, Σ. Σπηλιωτόπουλο και Β. Μεϊμαράκη.

«Προχθές, ο κ. Καμμένος στη εκπομπή σας, έκανε κάποιες καταγγελίες σε σχέση με εμένα, τον κ. Πλεύρη και τον κ. Βορίδη για τα υποβρύχια. Είπε ότι πιέζαμε και τον κ. Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο και τον κ. Βαγγέλη Μεϊμάράκη. Εμείς μπήκαμε στη Βουλή το 2007 όταν πια δεν υπήρχε Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος. Άρα πώς κάναμε ερωτήσεις και τον πιέζαμε; Γι’ αυτά που είπε στην εκπομπή σας, κι εγώ και ο κ. Πλεύρης και ο κ. Βορίδης, θα πάμε στη Δικαιοσύνη με μήνυση και αγωγή. Και θα έρθει ο κ. Καμμένος εκεί για να αποδείξει αυτά που είπε. Και αυτή τη φορά θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη», είπε ο κ. Γεωργιάδης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε επίσης ότι δεν γνωρίζει τον άνθρωπο που ο Π. Καμμένος κατονόμασε ως τον άνθρωπο που αποπειράθηκε να δωροδοκήσει την Σ. Ξουλίδου.

«Ο κύριος αυτός είναι ένας από τους χιλιάδες ακολούθους μου στο Facebook. Τον έχω συναντήσει μία φορά, και τα υβριστικά μηνύματα που μου έχει στείλει για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών, υπάρχουν στο αρχείο των μηνυμάτων μου», είπε.

Κατηγόρησε μάλιστα τον Π. Καμμένο για επιχείρηση λάσπης εναντίον βουλευτών του ίδιου του κόμματός του, που θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επιχειρώντας να τους εκφοβίσει, λέγοντάς τους ότι θα πει ότι τα έχουν πάρει.

«Αν η δικαιοσύνη κρίνει ότι η υπόθεση πάει στο αρχείο και αποδειχθεί ότι είναι μια ανοησία, πρέπει να μην ξαν��καλέσετε το κ. Καμμένο στην εκπομπή σας. Σας διαβεβαιώνω, επειδή ξέρω τον κ. Καμμένο ως πρόσωπο, ότι φυσικά όλα αυτά θα αποδειχθούν ανοησίες», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top