Ο Παπανδρέου γράφει βιβλίο – Ποιοι τον «πιέζουν» να μιλήσει;

Δεν σταματούν οι εξελίξεις στην Χαριλάου Τρικούπη

Ο Παπανδρέου γράφει βιβλίο – Ποιοι τον «πιέζουν» να μιλήσει;

Nα γράψει την δική του ιστορία επιχειρεί ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με το βιβλίο που ετοιμάζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτός από δυναμική επιστροφή στην πολιτική σκηνή ετοιμάζει και τα «απομνημονεύματα» του για τα γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο της πρωθυπουργίας του από το 2009 έως και το 2011.

Με αυτό τον τρόπο, όπως λένε οι δικοί του άνθρωποι, ο κ.Παπανδρέου θέλει να δώσει τις δικές του απαντήσεις σε μια σειρά θέματα, όπως τα γεγονότα των Καννών, την πτώση της κυβέρνησής του, την σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά και την στάση της ΝΔ το 2011, κ.α.

Αν και η είδηση για το βιβλίο που γράφει ο κύριος Παπανδρέου κυκλοφορεί από το 2012, οι τελευταίες εξελίξεις στην Χαριλάου Τρικούπη, έφεραν το θέμα και πάλι στο προσκήνιο.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός εκτός από γραπτά ντοκουμέντα φέρεται να δέχεται εισηγήσεις από συνεργάτες του να δώσει και προφορικά στοιχεία για όλα όσα έγιναν την επίμαχη περίοδο, δίνοντας μία μεγάλη συνέντευξη Τύπου, όπου θα συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι προκειμένου να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που θα τεθούν και να απαντήσει για όλα τα "καυτά" θέματα.

Την ίδι�� στιγμή, στο ΠΑΣΟΚ "ηχούν" τύμπανα πολέμου με τους Βενιζελικούς και τους Παπανδρεϊκούς να είναι "στα κάγκελα" μετά και την πρόταση ΒΟΜΒΑ του πρώην πρωθυπουργού για σύγκληση συνεδρίου και εκλογή προέδρου από την βάση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top