"ΒΟΜΒΑ" Καμμένου: Προσέφεραν 3 εκατ. ευρώ σε βουλευτή των ΑΝΕΛ για να φύγει

Συνέντευξη στο SBC

​Νέο κύκλο αντιπαράθεσης αναμένεται να ανοίξει μια νέα καταγγελία ΒΟΜΒΑ από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό SBC, ο κ.Καμμένος αποκάλυψε πως υπήρξε προσπάθεια χρηματισμού βουλευτή του κόμματός του, τονίζοντας χαρακτηριστικά «υπάρχει βουλευτής στους ΑΝΕΛ που μου ομολόγησε ότι του προσφέρθηκαν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει από την άλλη πλευρά, για να φύγει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες».

Όταν ρωτήθηκε για το όνομα του βουλευτή, ο κ.Καμμένος προτίμησε να μην αναφέρει το όνομά του λέγοντας «μας το είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αντιστάθηκε και είπε όχι. Δεν σας κρύβω ότι προσπαθήσαμε με το Εκβιαστών… να βρούμε τρόπο να εγκλωβίσουμε αυτόν που τα πρόσφερε… Άλλαξε 3-4 φορές τα ραντεβού του».

Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξ�� ότι δεν μπορεί να αποδείξει απόπειρα χρηματισμού, ειδάλλως θα είχε κινήσει τις σχετικές διαδικασίες για το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από 2-3 μήνες.

«Αν δεν τους πιάσεις με την γίδα στην πλάτη, δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα. Σας λέω όμως ότι οι πιέσεις είναι αφόρητες» πρόσθεσε

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top