Ασημακοπούλου: Ίσως βιαστήκαμε να μιλήσουμε για έξοδο από το Μνημόνιο!

ΣΥΡΙΖΑ: Αμφισβητούν τον Σαμαρά ακόμη και οι πιο στενοί συνεργάτες του

Ασημακοπούλου: Ίσως βιαστήκαμε να μιλήσουμε για έξοδο από το Μνημόνιο!
Αιχμές ότι ίσως και να βιάστηκε η κυβέρνηση να μιλήσει για έξοδο από το Μνημόνιο άφησε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.

«Θα μπορούσε να πει κανείς στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα… Υπάρχει κανείς που να μη θέλει να τελειώνει αυτή η ιστορία;» τόνισε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος της ΝΔ.

Η ίδια έκανε λόγο για ασφυκτικό χρόνο και κρίσιμες ώρες, ενώ σημείωσε πως «πρέπει να βρεθεί μια λύση για την επόμενη μέρα».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις απόψεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί προεδρικής εκλογής, η κα Ασημακοπούλου είπε: «Η ΝΔ είναι σταθερή, αυτή η Βουλή πρέπει να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να προσχωρήσει στην άποψή μας είναι ευχής έργον».

ΣΥΡΙΖΑ: Αμφισβητούν τον Σαμαρά ακόμη και οι πιο στενοί συνεργάτες του

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην τοποθέτηση της κας Ασημακοπούλου.

«Οι διαβεβαιώσεις από τα χείλη του κ. Σαμαρά για έξοδο της χώρας από το μνημόνιο τώρα χαρακτηρίζονται ως λάθος ακόμα και από τους πιο στενούς του συνεργάτες. Το ερώτημα, όμως, παραμένει. Σε ποιες νέες απαιτήσεις των δανειστών συμφώνησε η κυβέρνηση» αναφέρει η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top