Πάμε για… εκλογές ή παραγγέλνουν σάκους για καβάτζα; Παραγγελία μαμούθ στο ΥΠΕΣ

Αναθεωρούνται και οι εκλογικοί κατάλογοι, όπως είχε αποκαλύψει το STAR

Την ώρα που πολλοί στην κυβέρνηση ξορκίζουν το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, το υπουργείο Εσωτερικών βρίσκεται σε ετοιμότητα ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην περίπτωση που αποφασιστεί να στηθούν νωρίτερα οι κάλπες.

Στις 12 Νοεμβρίου μάλιστα το υπουργείο Εσωτερικών με έγγραφο το οποίο χαρακτηρίζεται «κατεπείγον - εκλογικό» και με αριθμό πρωτοκόλλου 43955 προχώρησε στην παραγγελία 5.000 εκλογικών σάκων.

Αν και αυτό που αναγράφεται ως αιτιολογία για την παραγγελία "μαμούθ" είναι πως οι σάκοι παραγγέλθηκαν για την διεξαγωγή των επαναλη��τικών εκλογών στους δήμους Ειδυλλίας, Καισαριανής και Τροιζήνας – Μεθάνων, πληροφορίες του STAR λένε πως «το υπουργείο ετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο». Άλλωστε αποστολή του συγκεκριμένου υπουργείου είναι από την επομένη κιόλας των εκλογών να προετοιμάζεται για τις επόμενες.

Δεν εξηγείται αλλιώς οι χιλιάδες σάκοι της παραγγελίας καθώς στους εν λόγω δήμους οι εκλογικές περιφέρειες μετά βίας ξεπερνούν τις 100!!!

Εκτός από τους σάκους, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών ετοιμάζονταν να κάνουν εκκαθάριση κι αναθεώρηση των εκλογικών καταλόγων σε όλη τη χώρα! Αυτό αποκάλυπτε ρεπορτάζ του STAR στις 23/10/14

Μάλιστα, με σχετικό έγγραφο που είχε σταλεί στις 6 Οκτωβρίου 2014 στους Δήμους της χώρας, το υπουργείο ζητούσε να του αποστείλουν ως τις 15 Νοεμβρίου, σε ηλεκτρονική μορφή, τους αναθεωρημένους εκλογικούς καταλόγους, αφού προηγουμένως ελεγχθούν προσεκτικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top