Αμήχανο και ψυχρό το κλίμα (παρά την κάψα) στη συνάντηση Βενιζέλου-Παπανδρέου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η χειραψία στις κάμερες και τα... κουστούμια

​Ασορτί ντυμένοι με μαύρα κοστούμια και ανοιχτόχρωμα πουκάμισα και φανερή την αμηχανία στα πρόσωπα τους οι κύ��ιοι Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκαν κατ' ιδίαν μετά από πολύ καιρό στο υπουργείο Εξωτερικών. Μόνη διαφορά στην εξωτερική τους εμφάνιση εκτός από τα κιλά και τα μαλλιά, ήταν ότι ο κ.Βενιζέλος φόρεσε και ....γραβάτα!

GEORGE2.jpg

Ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε λίγα μόλις λεπτά μετά τις 12 στο υπουργείο, όπου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον υποδέχτηκε με μια χειραψία μπροστά στις κάμερες

georgee.jpg

Τι και αν η θερμοκρασία στην ελληνική πρωτεύουσα θυμίζει καλοκαίρι, στο υπουργείο Εξωτερικών επικρατεί όπως φαίνεται από τα ντοκουμέντα…. παγωμάρα.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, το κλίμα ανάμεσα στους δύο άντρες είναι κάπως περίεργο με τον κ.Βενιζέλο από τη μια να προσπαθεί να το αποφορτίσει χαμογελώντας δειλά και τον κύριο Παπανδρέου πιο συγκρατημένο από την άλλη να μην πετάει και την σκούφια του που βρίσκεται εκεί !!!

georgeessss.jpg

GEORGE3.jpg

Όπως αναλυτικά γράψαμε και νωρίτερα στο star.gr, η συνάντηση έγινε μετά από επιθυμία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ να συναντήσει τους πρώην πρωθυπουργούς Παπανδρέου και Σημίτη.

Έτσι σήμερα o κ.Βενιζέλος βρέθηκε με τον κ.Παπανδρέου, ενώ αύριο θα δει τον Κώστα Σημίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Βενιζέλος θα ενημερώσει τους δύο προκατόχους του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για την εν γένει πορεία της χώρας, την οικονομία, τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και την επόμενη μέρα του μνημονίου, αλλά και για τη φάση στην οποία βρίσκονται τα εθνικά θέματ��.

Θα συζητήσουν επίσης για τα θέματα του Κινήματος, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα, την πορεία προς τη συγκρότηση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης και το ιδρυτικό της συνέδριο, καθώς και για τις επικείμενες πολιτικές εξελίξεις εν όψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΒΙΝΤΕΟ Live u STAR

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top