Σαμαράς: Όχι σε πρόωρες, διανύσαμε πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα

«Έχω εμπιστοσύνη στους Έλληνες βουλευτές, θα εκλέξουν ΠτΔ»

Σαμαράς: Όχι σε πρόωρες, διανύσαμε πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα
Νέο μήνυμα κατά των πρόωρων εκλογών έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς με δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Διανύσαμε πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός κατηγορώντας εκ νέου τον Αλέξη Τσίπρα ότι «παίζει» με τις τύχες της χώρας: «Ο κ. Τσίπρας ζήτησε πάλι απόψε πρόωρες εκλογές, αυτό το οποίο δηλαδή δεν θέλει, απεύχεται ο ελληνικός λαός και εκείνο το οποίο φοβούνται οι ξένες αγορές».

«Είχα την ευκαιρία να επαναλάβω ότι πρόωρες εκλογές δεν θα γίνουν» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, δηλώνοντας πεπεισμένος ότι η παρούσα Βουλή θα εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Έχω την βαθιά πεποίθηση ότι οι Έλληνες βουλευτές, υπεύθυνα σκεπτόμενοι, τον Φεβρουάριο θα εκλέξουν νέο πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας».

Νωρίτερα, στο σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες Σαμαράς και Παπούλιας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε τη θέση του για την ανάγκη ελάχιστης συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων.

«Νομίζω ότι η κατάσταση επιβάλλει αυτό που πάντοτε πίστευα: μια ελάχιστη πολιτική συναίνεση από όλα τα κόμματα για να αντιμετωπίσουμε ομόθυμα όλα αυτά τα οποία επέρχονται σαν χιονοστιβάδες» σημείωσε ο κ. Παπο��λιας.

«Σας άκουσα και πριν που το επαναλάβατε και συμφωνώ απολύτως» τόνισε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στη συνάντηση του κ. Παπούλια με τον Αλέξη Τσίπρα, προσθέτοντας ότι πήγε στο Μέγαρο για να ενημερώσει τον ΠτΔ «για τα εσωτερικά και τα διεθνή, για την πορεία της οικονομίας και την πορεία των διαπραγματεύσεων και για το επικείμενο ταξίδι στην Κύπρο αλλά και στην Αίγυπτο». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top