Έρχεται μίνι ανασχηματισμός; (Τα σχέδια του Σαμαρά)

Αισιοδοξία στη ΝΔ, προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ

Έρχεται μίνι ανασχηματισμός; (Τα σχέδια του Σαμαρά)

​Κλίμα αισιοδοξίας για επανασυσπείρωση και εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας επικρατεί στους κόλπους της γαλάζιας παράταξης μετά την συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Κώστα Καραμανλή, ενώ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος παραμένει αντιπρόεδρος της ΝΔ, παρά την αποχώρηση του από την κυβέρνηση.

Κάποιοι στην Συγγρού, ωστόσο εξακολουθούν να είναι προβληματισμένοι. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Βλάχος, ο οποίος σήμερα άφησε αιχμές για στην στάση συνεργατών του Πρωθυπουργού απέναντι στον Κώστα Καραμανλή, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται να αναλάβει πρωτοβουλίες για να προσεγγίσει βουλευτές.

Στον αντίποδα, "επίθεση" φιλίας στον Κώστα Καραμανλή έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Έρχεται “μίνι” ανασχηματισμός;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς πάντως δεν προκρίνει τα σενάρια του μίνι ανασχηματισμού. Σχεδιάζει να αντικαταστήσει μόνο τον Δημήτρη Αβραμόπουλο με γαλάζιο στέλεχος, είτε να αναλάβει ο ίδιος το χαρτοφυλάκιο, σενάριο που αναζωπύρωσε η σημερινή επίσκεψη στο Μαξίμου, του αναβαθμισμένου γενικού γραμματέα του υπουργείου Άμυνας.

Πάντως Δημήτρης Αβραμόπουλος και Ευάγγελος Βενιζέλος επέλεξαν σήμερα με δημόσιες δηλώσεις τους να αποκαταστήσουν πλήρως την εικόνα των σχέσεων τους.

Αντίθετα, στην Χαριλάου Τρικούπη προκαλεί προβληματισμό η απουσία το Σαββατοκύριακο, του Γιώργου Παπανδρέου από τις οργανωτικές διαδικασίες για το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης που θα στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ με στόχο να κατέβει ως κεντροαριστερός συνασπισμός στις εκλογές.

Την ίδια ώρα, οι ανεξάρτητοι βουλευτές, Λυκούδης, Οικονόμου, Αηδόνης, Ψαριανός και Τατσόπουλος που βλέπουν με καλό μάτι «Το Ποτάμι» κατέθεσαν κοινη ερώτηση για τις αντικειμενικες αξίες.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top