Χατζηνικολάου (για Σαμαρά-Καραμανλή): Δεν παίζει το σενάριο πρόωρων εκλογών

Τι πραγματικά περιελάμβανε το "μενού" της συνάντησης των δύο αντρών

Χατζηνικολάου (για Σαμαρά-Καραμανλή): Δεν παίζει το σενάριο πρόωρων εκλογών

​Η αιφνιδιαστική συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον πρώην πρωθυπουργό Κ.Καραμανλ�� βρέθηκε στο επίκεντρο του κεντρικού δελτίου του STAR.

O εκδότης της Real News και σχολιαστής του δελτίου, μιλώντας στην Μάρα Ζαχαρέα για την συνάντηση των δύο αντρών, διέψευσε τις πληροφορίες που μιλούν για πρόωρες εκλογές.

«Δεν παίζει το σενάριο των πρόωρων εκλογών». Αυτό τόνισε ο κ.Χατζηνικολάου, διευκρινίζοντας πως ο ίδιος επικοινώνησε με ανθρώπους και των δύο πλευρών.

«Το ραντεβού κλείστηκε προχθές. Τηλεφώνησε ο Αντώνης Σαμαράς στον Κώστα Καραμανλή και του ζήτησε να βρεθούν και να συμφάγουν. Το "μενού" ήταν η πρωθυπουργική ατζέντα μέχρι την προεδρική εκλογή. Συζήτησαν, δηλαδή, το πώς θα εξελιχτούν τα πράγματα μέχρι τότε» αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τον κ.Χατζηνικολάου, ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τον κ.Καραμανλή ότι «τα πράγματα θα διεξαχθούν καλύτερα τους επόμενους μήνες και ότι η πολιτική εικόνα που θα υπάρχει τον Ιανουάριο θα είναι πολύ καλύτερη από την σημερινή. Και αυτό γιατί μέλημα του (Σαμαρά) είναι να υπάρχει μια πολιτική εικόνα που να ευνοεί την προεδρική εκλογή» .

Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, ονόματα (για ΠτΔ) δεν έπεσαν στο τραπέζι κατά την διάρκεια της συνάντησης, ενώ όπως τόνισε ο κ.Χατζηνικολάου, δεν υπήρξε συζήτηση και για το ενδεχόμενο να είναι ο ίδιος ο κ.Καραμανλής υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Άλλωστε, όπως εξήγησε ο κεντρικός σχολιαστής του STAR, ο πρώην πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως δεν ενδιαφέρεται για το αξίωμα αυτό.

«Διατυπώνω την υπόνοια, πως αυτή η συνάντηση είχε και την έννοια της βοήθειας που θα ζητήσει κάποια στιγμή η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός από τον Κ.Καραμανλή στην συλλογή των 180 ψήφων για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας» σχολίασε ο κ.Χατζηνικολάου.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top