Α.Σαμαράς: Το έπος του ’40 μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε

Το μήνυμα του πρωθυπουργού για την 28η Οκτωβρίου

​Το δικό του μήνυμα για την επέτειο του «ΟΧΙ» έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός με αφορμή την 28η Οκτώβριου εμφανίζεται αισιόδοξος, ότι η χώρα θα τα καταφέρει και πάλι να προχωρήσει μπροστά και να βγει με "στέρεα και σίγουρα βήματα" από την οικονομική κρίση.

«Το έπος του ’40, που καταγράφηκε στις πιο λαμπρές σελίδες της νεότερης ιστορίας μας, εμπνέει και διδάσκει. Δίνει σε όλους μας, τη δυνατότητα να αντλήσουμε διδάγματα ενότητας και συστράτευσης στην τελευταία μάχη για την έξοδο της πατρίδας μας από τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση της μεταπολεμικής ιστορίας μας», αναφέρει ο Αντώνης Σαμαράς και προσθέτει «τιμούμε κείνους τους ήρωες που δεν δίστασαν να προσφέρουν, ακόμη και τη ζωή τους, για την ελευθερία, τη δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, εκείνους που αγωνίστηκαν κατά του φασισμού και του ναζισμού, αφήνοντας σε όλους μας ακατάλυτες παρακαταθήκες, εκείνους που έκαναν τον ελεύθερο κόσμο να μιλά για το μεγαλείο και την προσφορά της Ελλάδας στους κοινούς αγώνες».

«Προχωρούμε τώρα, με πίστη στην πατρίδα μας και εμπιστοσύνη στους Έλληνες, με στέρεα και σίγουρα βήματα, να πετύχουμε την ανάταξη της οικονομίας και την ανάταση της κοινωνίας μας», συνεχίζει ο κ. Σαμαράς, επαναλαμβάνον��ας ότι «οι θυσίες που έγιναν από όλους αποδίδουν, ήδη, απτά αποτελέσματα», ενώ τονίζει πως «η αρχή έγινε και κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει».

«Η νίκη στην αδυσώπητη αυτή σύγκρουση θα είναι για όλους τους Έλληνες γιατί όλοι οι Έλληνες θα μπορούμε πια να πορευτούμε σε νέους δρόμους προοπτικής και ελπίδας» καταλήγει ο πρωθυπουργός.

Δείτε επίσης: Τα μηνύματα των πολι��ικών κομμάτων για την επέτειο του «Όχι»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top