«Ξύλο» Άδωνι-Μητρόπουλου στη Βουλή: «Ντροπή σας για τον όρκο στην τρόικα»!

«Είστε άξιος για τη δουλειά που κάνετε - Ψηφίζω όλα τα Μνημόνια με δόξα και τιμή»!

«Ξύλο» Άδωνι-Μητρόπουλου στη Βουλή: «Ντροπή σας για τον όρκο στην τρόικα»!
Σε σκληρή αντιπαράθεση οδηγήθηκαν ο Αλέξης Μητρόπουλος και ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση και τους βουλευτές της για ανέντιμο όρκο προς την τρόικα.

«Τα τελευταία 600 χρόνια του σύγχρονου κόσμου δεν υπάρχει πολιτικό προσωπικό να έχει ορκιστεί στους κατακτητές» τόνισε ο κ. Μητρόπουλος και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει πιο ανέντιμος όρκος εις βάρος ελλήνων εργαζομένων από αυτόν που δώσατε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο «όρκος» ήταν ο εξής: «Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευση μας να μειώσουμε την απασχόληση στη γενική κυβέρνηση κατά 150.000 έως το 2015».

«Θέλω να σας επαινέσω. Σήμερα κατάλαβα γιατί είστε άξιος για τη δουλειά που κάνετε και γιατί είναι δίκαιο να έχετε πολλούς ανθρώπους που εμπιστεύονται τις δικονομικές σας υπηρεσίες. Καταφέρατε να κάνατε το άσπρο-μαύρο με έναν τρόπο ανυπέρβλητο» αποκρίθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Με πολύ θεατρικό τρόπο μας διαβάσατε τον όρκο μας στην τρόικα. Η αλήθεια είναι ότι όρκος προς την τρόικα δεν έχει υπάρξει. Έχει υπάρξει μία συμφωνία με την τρόικα» σημείωσε ο ίδιος, με τον κ. Μητρόπουλο να διακόπτει λέγοντας: «Δεν ξέρω αν το ψηφίσατε».

«Παρακαλώ πολύ μην με προσβάλετε. Έχω ψηφίσει όλα τα μνημόνια. Τα ψηφίζω με δόξα, με τιμή και με καμάρι από το πρώτο» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top