Επιμένει ο Γιακουμάτος: Έχουν πέσει οι τιμές σε γάλα και ψωμί, δεν το βλέπετε;

Για ψήφο εμπιστοσύνης: «Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι μπετόν-αρμέ»

Επιμένει ο Γιακουμάτος: Έχουν πέσει οι τιμές σε γάλα και ψωμί, δεν το βλέπετε;
Για ορατή μείωση στις τιμές του γάλακτος και του άρτου έκανε λόγο ο Γεράσιμος Γιακουμάτος μιλώντας στον Real Fm.

«Υπάρχει μείωση σε προϊόντα διατροφής, στο γάλα 5 με 10% μεσοσταθμικά. Δεν το λέω εγώ, το λέει η Eurostat, το λέει και η ΕΛΣΤΑΤ. Η αγορά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο έχει δείξει μείωση 2,8% μεσοσταθμικά» σημείωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης.

Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να κάνουν έρευνα αγοράς προτού κάνουν τα ψώνια τους ώστε να βλέπουν που είναι οι χαμηλότερες τιμές, ενώ σε όσους σχολιάζουν δεικτικά τη μείωση των 10 ή 15 λεπτών στο γάλα ο κ. Γιακουμάτος απάντησε ως εξής: «Εάν το γάλα ανέβαινε 5 λεπτά ή δύο λεπτά, θα με είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια. Δεν πανηγυρίζω, δεν χαίρομαι, θα πιέσουμε και για νέες μειώσεις».

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης χαιρέτισε την κίνηση της κυβέρνησης να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή: «Ο προϋπολογισμός είναι κοντά στον Δεκέμβριο. Αυτή η εκλογολογία κάνει τόσο κακό στον τόπο. Κοντεύει να γίνει εδώ κόλαση του Δάντη. Έπρεπε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Να βάλουμε ένα τέλος στην εκλογολογία».

Όπως εκτίμησε ο ίδιος, η κυβέρνηση δεν θα συναντήσει κανένα πρόβλημα καθώς «οι 156 είναι μαντρωμένοι, είναι ��πετόν αρμέ». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top