Νέα έκτακτη συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου

Στο τραπέζι η στρατηγική απέναντι σε τρόικα και η ψηφοφορία στη Βουλή

Νέα έκτακτη συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου

Νέα έκτακτη συνάντηση θα έχουν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος στις 21.00 στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συνάντηση να παίρνει μικρή αναβολή καθώς αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 16.30.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα συζητήσουν για την στρατηγική της κυβέρνησης απέναντι στην τρόικα αλλά για την ψηφοφορία στη Βουλή.

Πηγές του Μαξίμου σχολιάζουν πως η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση πιθανόν να διευρύνει την κυβερνητική πλειοψηφία, δείχνοντας προς την πλευρά των ανεξάρτητων βουλευτών.

Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελ��ς Βενιζέλος δεν συζητούν το ενδεχόμενο κάποιου ανασχηματισμού στην κυβέρνηση, ωστόσο στο προσκήνιο έρχεται η αντικατάσταση του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα σενάρια θέλει να παίρνει το υπουργείο ο Αντώνης Σαμαράς και να τοποθετείται αναπληρωτής υπουργός ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας και Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποκλείεται να τοποθετηθεί στη θέση του κ. Αβραμόπουλου κάποιος εκ των Γιάννη Μιχελάκη ή Κώστα Αρβανιτόπουλου.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top