Νέες αποστάσεις Ντινόπουλου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τι είπε για την δήλωσή του «είμαι με την Δούρου»

Νέες αποστάσεις Ντινόπουλου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Νέες αποστάσεις από τους χειρισμούς του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τους ελέγχους στους υπαλλήλους των ΟΤΑ πήρε ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, λίγες ημέρες μετά το «είμαι με την Δούρου», το οποίο σήμερα χαρακτήρισε ως ειρωνικό του σχόλιο το οποίο παρερμηνεύτηκε.

«Υπάρχει ένα συμβούλιο της Δικαιοσύνης που θα αποφασίσει αν οι πέντε δήμαρχοι διέπραξαν κάποιοι αδίκημα», δήλωσε στο Mega ο κ. Ντινόπουλος, αναφερόμενους στους δημάρχους που εκλέγονται με τον ΣΥΡΙΖΑ και αρνήθηκαν να δώσουν στους ελεγκτές στοιχεία για τις μετατροπές των συμβάσεων εργασίας, με αποτέλεσμα ο κ. Μητσοτάκης να στείλει τους φακέλους τους στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Αν και ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε πως δεν συμφωνεί με την άρνηση των δημάρχων να δώσουν τα στοιχεία, άφησε αιχμές μιλώντας για κάποιους που «θέλουν να εμφανίσουν ως κατεργαρέους τους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης που είναι αιρετοί, τη στιγμή που αρκετοί από αυτούς άφησαν τις δουλείες τους για να υπηρετήσουν τα κοινά».

«Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα στην Αυτοδιοίκηση, όπως η έλλειψη πόρων, η γραφειοκρατία, οι παιδικοί σταθμοί», επισήμανε ο κ. Ντινόπουλος, προσθέτοντας ότι συμφωνεί με τον κ. Μητσοτάκη για τον επανέλεγχο των συμβάσεων, το οποίο, όμως, δεν θεωρεί πως είναι το βασικό πρόβλημα στους ΟΤΑ.

Τέλος, ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε πως μπορεί να προσεγγίζει διαφορετικά ορισμένα θέματα από τον κ. Μητσοτάκη, αλλά «η κυβερνητική πολιτική είναι ενιαία», ενώ αρνήθηκε ότι του «τράβηξαν το αυτί» από το Μέγαρο Μαξίμου, όπως έλεγαν δημοσιεύματα, μετά την δήλωσή του για την Ρένα Δούρου.

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα απο τις νέες δηλώσεις του κ. Ντινόπουλου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top