Ρ. Μακρή: Οι αναρτήσεις στο Facebook την οδήγησαν στο πειθαρχικό των ΑΝΕΛ

Της τραβά το αυτί το κόμμα

Ρ. Μακρή: Οι αναρτήσεις στο Facebook την οδήγησαν στο πειθαρχικό των ΑΝΕΛ

​Σε μπελάδες μπήκε η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή, η οποία παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος εξαιτίας των τελευταίων αιχμηρών αναρτήσεών της στο Facebook στις οποίες καταφέρεται εναντίον άλλων στελεχών.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη Τρίτη, η κα Μακρή ξεκίνησε πόλεμο εναντίον της βουλευτού και Τομεάρχη Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΛ, Σταυρούλας Ξουλίδου, όταν η δεύτερη συνεχάρηκε την Γεωργία Στεφανάκη μετά από την τοποθέτησή της ως υπεύθυνη στον Τομέα Πολιτισμού.

«Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους» έγραψε και συνέχισε σε πιο έντονο ύφος:

«Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top